Τραπεζανλής Δημήτρης:Οι σκέψεις μου και οι στόχοι μου συγκλίνουν με αυτούς του κ. Παυλίδη Παύλου - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Τραπεζανλής Δημήτρης:Οι σκέψεις μου και οι στόχοι μου συγκλίνουν με αυτούς του κ. Παυλίδη Παύλου

Γεννήθηκα στις 20 Ιουλίου το 1964 και κατοικώ στη Νέα Νικομήδεια Ημαθίας όπου και γεννήθηκα. Είμαι παντρεμένος με τη Βάγια Τσιμοπούλου  με την οποία έχουμε μια κόρη, τη Ραφαέλα.

Εργάστηκα πολλά χρόνια ως ιδιωτικός υπάλληλος  αλλά και  ως ελεύθερος επαγγελματίας, στη Βέροια.

Η καθημερινή τριβή μου στην αγορά με τον κόσμο, η γνώση των προβλημάτων των συμπολιτών μου, η άσβεστη ελπίδα  μου για την άμεση λύση τους και κυρίως το όραμά μου  για ανάπτυξη και εξέλιξη της γενέτειράς μου σε ποικίλους τομείς, στάθηκαν αρωγοί ώστε να ασχοληθώ με την πολιτική σκηνή του τόπου μου.

Απ το 2002 συμμετέχω ενεργά στα κοινά δηλώνοντας παρών στα αιτήματα των συνδημοτών μου και προσπαθώντας πάντοτε όχι μόνο με τη δύναμη που παρέχει η πολιτική μου θέση αλλά πολύ περισσότερο με την προσωπική μου βούληση, να είμαι δίπλα στον πολίτη, να αφουγκράζομαι , να επισπεύδω και να υλοποιώ τα υποσχόμενα ξεπερνώντας κάθε τροχοπέδη.

Οι σκέψεις μου και οι στόχοι μου συγκλίνουν με αυτούς του κ. Παυλίδη Παύλου γι αυτό και συμμετέχω στο ψηφοδέλτιό του με την ελπίδα η λέξη «ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ» να μην αποτελεί μονάχα τίτλο της δημοτικής μας παράταξης αλλά να σταθεί ως  εφαλτήριο για ΣΥΝ-εργασία, ΣΥΝ-πόρευση, ΣΥΝ-δημιουργία και  όλοι μαζί  να ΣΥΝ-στρατευτούμε υπέρ του δήμου μας για να τον τοποθετήσουμε επιτέλους στο βάθρο που του αξίζει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες