5 Απρ 2019

Ευρωεκλογές 2019: Έβαλαν αγγελία οι ΑΝΕΛ και… ψάχνουν για υποψήφιους ευρωβουλευτές


Με τις ευρωεκλογές να είναι… προ των πυλών, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έβγαλαν… αγγελία για υποψηφίους “υπό την σκέπη” του κόμματος του Πάνου Καμμένου!

Οι... 

ευρωεκλογές θα γίνουν στις 26 Μαίου του 2019 κι ενώ τα περισσότερα κόμματα έχουν ήδη ανακοινώσει τους περισσότερους υποψηφίους, οι ΑΝΕΛ κάνουν… την διαφορά και καλούν κάθε ενδιαφερόμενο να δηλώσει συμμετοχή! Οι ΑΝΕΛ και η… αγγελία για τις ευρωεκλογές

Με ανακοίνωσή τους, λοιπόν, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αναφέρουν:

«Σε λίγες μέρες κλείνουμε το ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές. Υποψήφιοί μας είναι ήδη σημαντικοί Έλληνες από όλους τους χώρους και όλους τους τόπους της Ελλάδας μας.


Όπως και στις Ευρωεκλογές του 2014 καλούμε κοντά μας νέους και νέες υποψηφίους, ιδιαίτερα ανέργους με ευρωπαϊκές σπουδές, που συμφωνούν με την ιδρυτική μας διακήρυξη, διατεθειμένους να γυρίσουμε μαζί όλη την Ελλάδα και να εκπροσωπήσουν τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ στην Ευρωβουλή.

Για να αλλάξουμε την Ευρώπη, όπου κυριαρχούν οι φωνές μόνο των ισχυρών χωρών και όσων επιθυμούν την κατάργηση των εθνών – κρατών, σε μια Ευρώπη της ισότητας και της αλληλεγγύης, όπου κάθε χώρα θα κρατήσει την εθνική της ταυτότητα και η φωνή της θα έχει την ίδια αξία, την ίδια ισχύ με κάθε άλλη μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στείλτε τα βιογραφικά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και ξεκινούμε για να αλλάξουμε την Ευρώπη στο όραμά μας».

Όσοι πιστοί, λοιπόν… προσέλθετε στους ΑΝΕΛ και ποιος ξέρει, μπορεί να συμπεριληφθείτε στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος του Πάνου Καμμένου.

Πηγή: www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε