«Να χαμογελάτε γιατί έχετε δουλειά»...Σάλος με επιστολή διευθύντριας των My Market προς τους εργαζόμενους - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

«Να χαμογελάτε γιατί έχετε δουλειά»...Σάλος με επιστολή διευθύντριας των My Market προς τους εργαζόμενους


Τι απαντά η εταιρεία...

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει επιστολή στους εργαζόμενους αλυσίδας σούπερ - μάρκετ, που υπογράφεται από τη...
Γενική Διευθύντρια Λειτουργίας Καταστημάτων. Στην επιστολή αυτή αναφέρεται, μεταξύ άλλων, πως οι εργαζόμενοι πρέπει να... χαμογελούν επειδή έχουν δουλειά και πληρώνονται στην ώρα τους! 

Πρέπει, μάλιστα, να χαμογελούν, ακόμη και αυτοί που "παίρνουν 300 ευρώ" γιατί σε σχέση με το μηδέν είναι 300% περισσότερα", τονίζεται στην επιστολή. 

Επιπλέον λόγοι για να χαμογελούν, είναι: "Γιατί η εταιρία σέβεται και ακούει τα προβλήματά τους, γιατί επένδυσε χρήματα για να έχουν εκείνοι δουλειά (τους έκανε χάρη μάλλον), γιατί οι πελάτες του σούπερ μάρκετ τους πληρώνουν (!) και πρέπει να τους ευχαριστούν, χαμογελώντας και γιατί η εταιρία έχει καλές προσφορές".




Αναλυτικά το κείμενο έχει ως εξής:

"Καλησπέρα σας,

Σε συνέχεια της επικοινωνίας του διευθυντή της εταιρείας μας, θα σας αναφέρω κάποιους λόγους για να χαμογελάτε για όσους δυσκολεύονται να το κάνουν.

Επειδή έχετε δουλειά.

Επειδή πληρωνόσαστε στην ώρα σας (για αυτούς που θα πουν ότι παίρνουν 300€ θυμίζω ότι το 300 σε σχέση με το μηδέν είναι 300% περισσότερο).

Επειδή εργάζεστε σε μία εταιρεία που σέβεται και ακούει τα προβλήματά σας.

Επειδή η εταιρεία επένδυσε χρήματα για να συνεχίζετε να εργάζεστε.

Επειδή πληρώνεστε για αυτό.

Επειδή οι πελάτες του καταστήματος σας πληρώνουν, και πρέπει να τους ευχαριστείτε για αυτό με ένα χαμόγελο.

Γιατί θα έχουμε τόσο καλές προσφορές που πρέπει να τις διαφημίζουμε.

Ανυπομονώ να δω την ανταπόκρισή σας στα αποτελέσματα του μυστικού επισκέπτη που θα γίνει μέσα στον μήνα"...

Εμείς από την άλλη, ανυπομονούμε να δούμε τη φάτσα της διευθύντριας λίαν συντόμως, μετά την ακόλουθη τοποθέτηση από τα My Market.

"Μεμονωμένο περιστατικό"


«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι το συγκεκριμένο και μεμονωμένο περιστατικό δεν εκφράζει και δε συνάδει με την κουλτούρα, φιλοσοφία και τρόπο λειτουργίας της αλυσίδας και των 10700 εργαζομένων της εταιρείας. Οι άνθρωποί μας ήταν από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας μέχρι και σήμερα - και μετά από την συγχώνευση με τη Βερόπουλος - ό,τι πιο πολύτιμο είχαμε και θα έχουμε. Όλα όσα έχουμε καταφέρει ανήκουν σε όλους μας και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό»...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλη και ωραια η ευγενική συμπεριφορα των υπαλληλων των σουπερ μαρκετ αλλα νομιζω σε πολλα καταστηματα η εργοδοσια εχει αναγκασει τους υπαλληλους της σε υπερβολικα ΄΄ευγενικες΄΄συμπεριφορες που κυριως κουραζουν και αγχώνουν τους κακοπληρωμενους εργαζομενους αλλα και δεν χρειαζεται ουτε και την θελουμε και την απαιτουμε ως πελατες.

Post Bottom Ad

Σελίδες