Γ.Παπαγιάννης:Θα διεκδικήσουμε με αποφασιστικότητα το παλιό δικαστικό μέγαρο - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Γ.Παπαγιάννης:Θα διεκδικήσουμε με αποφασιστικότητα το παλιό δικαστικό μέγαρο

«Μία από τις (πολλές) δεσμεύσεις που είχε αναλάβει τον Αύγουστο του 2014 ο κ. Βοργιαζίδης όταν αναλάμβανε τα δημαρχιακά του καθήκοντα ήταν να διεκδικήσει το να περιέλθει στην κυριότητα του δήμου Βέροιας το παλιό δικαστικό Μέγαρο στην πλατεία Ωρολογίου. Δεν αποτελεί πλέον έκπληξη για κανέναν πως και αυτή η εξαγγελία του σήμερα, πέντε χρόνια μετά, έμεινε γράμμα κενό.

Είναι σαφές, πως η αναγέννηση της πλατείας Ωρολογίου συνδέεται άμεσα με την αξιοποίηση του εμβληματικού αυτού ιστορικού κτιρίου που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του τόπου μας.

Δεσμεύομαι απέναντι στους συνδημότες μου πως θα πιέσουμε προς πάσα κατεύθυνση ώστε να γίνει δεκτό ένα συγκεκριμένο αναπτυξιακό σχέδιο για τη διάσωση, την ανάδειξη, την αξιοποίηση και τη λειτουργία του κτιρίου, με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς, ώστε αυτό το κόσμημα στην καρδιά της Βέροιας να λάμψει ξανά. Μια διεκδίκηση απαιτεί μεθοδικότητα, συνέπεια, σοβαρότητα και αποφασιστικότητα, απαιτεί πίεση στα κέντρα αποφάσεων, μια συγκεκριμένη διαδικασία η οποία ποτέ δεν ακολουθήθηκε από τη νυν αλλά και την πρώην δημοτική αρχή, είτε από άγνοια είτε από ανικανότητα.

Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη ο δήμος Βέροιας να γυρίσει σελίδα, να διεκδικήσουμε το δικαίωμα μας για μια νέα Βέροια, μια Βέροια που δικαιούμαστε!»

Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης

Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες