Γιάννης Παπαγιάννης: Αναγκαιότητα η μετεγκατάσταση των ΚΤΕΛ σε νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Γιάννης Παπαγιάννης: Αναγκαιότητα η μετεγκατάσταση των ΚΤΕΛ σε νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις


Γιάννης Παπαγιάννης: Αναγκαιότητα η μετεγκατάσταση των ΚΤΕΛ σε νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις
"Όταν τον Αύγουστο του 2014 η κυρία Ουσουλτζόγλου παρέδιδε τα κλειδιά του Δημαρχείου στο πολιτικό της τέκνο, τον κύριο Βοργιαζίδη, σημείωνε πως "ωρίμασε πλέον η σκέψη για τη μεταφορά του ΚΤΕΛ εκτός του κέντρου της πόλης". 
Σήμερα, εν έτει 2019, το ΚΤΕΛ παραμένει στη θέση του, με τη Βέροια να είναι ίσως η μοναδική πρωτεύουσα Νομού με το τερματικό των υπεραστικών λεωφορείων της στο κέντρο της πόλης. Αποτελεί σαφή δέσμευση μας, πως από την 1η Σεπτεμβρίου ξεκινάμε, σε συνεργασία με τη διοίκηση του ΚΤΕΛ και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, τη διαδικασία  της αξιοποίησης όλων των εργαλείων που μας προσφέρουν τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα Χρηματοδότησης ώστε να βρούμε τους απαραίτητους πόρους για να προσφέρουμε στην κοινωνία της Βέροιας και στους ανθρώπους των υπεραστικών λεωφορείων νέες, λειτουργικές, σύγχρονες εγκαταστάσεις για τη μετεγκατάσταση τους.
Δικαιολογίες πλέον δεν υπάρχουν, η δημοτική αρχή οφείλει να βγει μπροστά ώστε τα νέα ΚΤΕΛ να λειτουργήσουν ως μοχλός ανάπτυξης για την πόλη αλλά και να πετύχουμε την αποσυμφόρηση του κέντρου της πόλης από το έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα, τη μείωση ατμοσφαιρικής ρύπανσης και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών, δημοτών και επισκεπτών. 
Για να πάρει πολύτιμες ανάσες ο τόπος μας χρειάζονται υπερβάσεις, χρειάζεται η μέγιστη δυνατή συναίνεση, χρειάζεται γνώση, συνεπής διεκδίκηση, αποφασιστικότητα, αγωνιστικότητα. Έχουμε δικαίωμα για μια νέα Βέροια και θα το διεκδικήσουμε.
Ιωάννης  M. Παπαγιάννης
Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες