Καλή επιτυχία Θόδωρε για τον δήμο Βέροιας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Καλή επιτυχία Θόδωρε για τον δήμο Βέροιας



Ο Θεόδωρος Καζαντζίδης, που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στη Βέροια, από όπου έχει και την καταγωγή του, είναι υπάλληλος στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Ημαθίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Είναι μέλος της ΔΑΚΕ Δημοσίου, η ενασχόληση του με τα κοινά ξεκίνησε τα νεανικά του χρόνια θητεύοντας στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο ΝΕΩΝ, την Ο.Ν.ΝΕ.Δ της οποίας διετέλεσε πρόεδρος την περίοδο 2004-2009 στην Ημαθία, την ΝΟ.ΔΕ Ημαθίας 2009 - 2012 και είναι μόνιμο μέλος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής από το 2003.
Ο Θεόδωρος Καζαντζίδης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ” με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Βέροιας Παύλο Παυλίδη.

"Αγαπητοί συνδημότες μου του Δήμου Βέροιας και των δημοτικών διαμερισμάτων Βεργίνας, Απόστολου Παύλου, Δοβρά, Μακεδονίδας, είμαστε ευλογημένοι που γεννηθήκαμε και κατοικούμε στην χαρισματική γη που μεγαλούργησε ο βασιλιάς Φίλιππος της Μακεδονίας, που περπάτησε ο άγιος Απόστολος Παύλος,  είμαστε τυχεροί που διαμένουμε στη μικρή Ιερουσαλήμ με εξέχουσα την παρουσία της Παναγιάς της Σουμελιώτισας.
Είμαστε τυχεροί που διαμένουμε στην πάλε ποτέ πρωτεύουσα του εμπορίου.
Είμαστε τυχεροί που διαμένουμε στην πόλη της μοναδικής Μακεδονίας στην οποία μεγαλούργησαν ευεργέτες και δωρητές όπως οι αδελφοί Κούσιου, η Θεανώ Ζωγιοπούλου, ο Αντώνιος Αντωνιάδης(μεγάλος δωρητής της πόλης), ο Δημήτριος Εμμ. Ρακτιβάν, ο Ιωάννης Κωττούνιος, ο Αναστάσιος Καρατάσος, ο Δημήτριος Βικέλας και πολλοί άλλοι.
Αυτή η πόλη με τόσες παρακαταθήκες βρίσκεται σήμερα στο τέλμα οικονομικής και τουριστικής απαξίας.  
Ο δήμος μας διοικείται από ανθρώπους οι οποίοι με τις πράξεις τους οδηγούν το δήμο και τους δημότες στον μαρασμό.
Κανένα έργο αναπτυξιακό, καμία δράση ανάδειξης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Θρησκευτικός & αθλητικός τουρισμός έννοιες άγνωστες για τους κυρίους της δημοτικής αρχής.
Χαρακτηριστικά παραδείγματα διασπάθισης δημοσίου χρήματος η γέφυρα των μεγάλων δωρητών αδελφών Κούσιου, η κυλιόμενη σκάλα και ο ανελκυστήρας της πλατείας Ελιάς, τα οποία δεν λειτούργησαν ποτέ, δεν αδειοδοτήθηκαν ποτέ, δεν παρελήφθησαν από τις αρμόδιες επιτροπές ποτέ.
Σ’ αυτήν την κατάσταση αντιστέκομαι.
Σας καλώ συνδημότες μου να αντισταθείτε μαζί μου.
Συμμετέχω για την ανατροπή αυτής της κατάστασης.
Σας καλώ συνδημότες μου να συμμετέχετε στο πλευρό μου.
Στρατεύομαι πολιτικά αλλά ακομμάτιστα στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Βέροιας Παύλου Παυλίδη.
Σας καλώ συνδημότες μου να στρατευτείτε με τον Παύλο Παυλίδη γιατί ξέρει στην καθημερινότητα του να στοχεύει, να διεκδικεί, να πετυχαίνει.
Σας καλώ να ΣυνΕνώσουμε το όραμα μας για ένα καλύτερο Δήμο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες