29 Μαρ 2019

Τον εμπορικό σύλλογο Βέροιας επισκέφθηκε ο Γιάννης Παπαγιάννης

0 comments

Τη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας επισκέφθηκε την Πέμπτη 28/3 ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Παπαγιάννης.

Συνοδευόμενος από το μέλος του ΔΣ του Συλλόγου και υποψήφιο του συνδυασμού Δικαίωμα για νέα Βέροια  Δημήτρη Τσανακτσίδη, ο κ. Παπαγιάννης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με την Πρόεδρο, Αθηνά Πλιάτσικα Τσιπουρίδου και άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου τα προβλήματα που απασχολούν τους εμπόρους της πόλης, να ακούσει τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους για την αναγέννηση της αγοράς της Βέροιας, τη στήριξη καταστηματαρχών και εμπόρων.

Ο κ. Παπαγιάννης τόνισε πως από τις πρώτες κινήσεις της νέας δημοτικής αρχής θα είναι η λήψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών για την ενθάρρυνση και την προστασία της τοπικής επιχειρηματικότητας.«Σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς θα συνδράμουμε στον αγώνα των επαγγελματιών και εμπόρων ώστε να δώσουμε πολύτιμες ανάσες στην αγορά της Βέροιας που δοκιμάζεται από την οικονομική στενότητα και την έλλειψη ρευστότητας», σημείωσε ο κ. Παπαγιάννης και προσέθεσε: Είμαι βέβαιος, πως θα οικοδομήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και αρμονικής συνεργασίας με τον κόσμο της αγοράς προωθώντας μια δέσμη μέτρων που θα αφορούν το κυκλοφοριακό, τις θέσεις στάθμευσης, το ωράριο φορτοεκφόρτωσης, την αύξηση του τουριστικού ρεύματος, την επέκταση επιτυχημένων θεσμών (λευκές νύχτες), την ενίσχυση των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει ο Σύλλογος. Στόχος μας, η επανεκκίνηση της επιχειρηματικότητας στον τόπο μας, η τόνωση της αγοράς εργασίας. Διαβεβαίωσα την κυρία Πρόεδρο, ότι στο πρόσωπο μου οι άνθρωποι της αγοράς θα έχουν έναν φίλο και σύμμαχο. Όλοι μαζί, ενωμένοι, θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, θα δώσουμε ζωή στον τόπο μας» Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα.

Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης

Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε