Είστε πραγματικά αδίστακτοι και Επικίνδυνοι για το δήμο Βέροιας..Η απάντηση της ΔΕΥΑΒ χωρίς ντροπή που επιβεβαιώνουν ότι έκοψαν το νερό σε γυναίκα με δύο παιδιά - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Είστε πραγματικά αδίστακτοι και Επικίνδυνοι για το δήμο Βέροιας..Η απάντηση της ΔΕΥΑΒ χωρίς ντροπή που επιβεβαιώνουν ότι έκοψαν το νερό σε γυναίκα με δύο παιδιά


Όπως γράψαμε σε προηγούμενο δημοσίευμα για την ΔΕΥΑΒ ότι είναι αδίστακτοι και κόβουν νερό σε ευπαθείς ομάδες είναι γεγονός το αποδεικνύει και η απάντηση που δίνει ο Πρόεδρος και δήθεν κομμουνιστής κ Ορφανίδης παρακάτω...
Η συγκεκριμένη άνεργη γυναίκα όχι μόνο πήγε στην ΔΕΥΑΒ ΜΕ ΤΑ ΈΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ... ΑΛΛΆ ΈΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΊΤΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΆ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΤΙΜΟΛΌΓΙΟ Αλλά απάντηση δεν πήρε ποτέ μάλλον δεν συνεδρίασε το συμβούλιο εδώ και τόσα χρόνια..
Αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα Μάλλον η αίτηση της έχει θαφτεί για διάφορους λόγους και ξέρουν αυτοί...
 Και να ενημερώσουμε εκεί της ΔΕΥΑΒ ΌΤΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΊ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΊΑ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΦΤΆΣΕΙ ΠΟΤΈ... Αλλά είναι άσχετο.. Και να συμφωνήσουμε ότι η πολιτική της ΔΕΥΑΒ είναι αυτή και μπράβο αν πράττουν το ίδιο σε όλους.
Και να συμφωνήσουμε σε όσα γράφουν στην απάντησή τους αφού τό θέλουν... διότι η συγκεκριμένη κυρία ήταν άνεργη εδώ και δύο χρόνια και τώρα παίρνει μισθό 315 ευρώ...αλλά να μας απαντήσουν και στα παρακάτω..
1)Ειναι Αλήθεια ότι κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι χρωστάνε πολλά περισσότερα από τη συγκεκριμένη διαζευγμένη γυναίκα??Αν ναι... γιατί δε κόβουν καί την παροχή εκεί ..
2)είναι αλήθεια ότι υπάρχουν λογαριασμοί με δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε τσιγγάνος Ρομά οι οποίοι δεν έχουν πληρώσει ούτε ένα ευρώ.. αλλά η συγκεκριμένη εταιρεία δεν πάει να κόψει το νερό για λόγους που φοβούνται; Είναι αλήθεια η ψέμα κύριε πρόεδρε ?
3) Είναι αλήθεια ότι κάποια εργοστάσια και επιχειρήσεις χρωστάνε κάποιες χιλιάδες ευρώ στην ΔΕΥΑΒ ναι η όχι!Και τι ενέργειες κάνατε..
Δηλαδή κόψατε όλους τους άλλους το νερό που χρωστούσαν παραπάνω χρήματα ...και Φτάσατε στη συγκεκριμένη διαζευγμένη γυναίκα να τις κόψετε την παροχή όπως λέτε για 430 ευρώ?

Πραγματικά είστε αδίστακτοι....και το ξέρετε και εσείς Για ποιο λόγο δόθηκε η εντολή να κοπεί το νερό της συγκεκριμένης Κυρίας.....

Στην απάντησή σας λέτε ότι η συγκεκριμένη κυρία δεν ήρθε να κάνει αίτηση...Άλλο ενα ψέμα και υποκρισία..
Αλλά θα περιμένουμε να μας απαντήσετε υπάρχουν δημοτικοί σύμβουλοι που χρωστάνε στη ΔΕΥΑΒ το ξανά λέμε...
Οπως θα περιμένω να Πάτε να κόψετε και την παροχή σε κάποιους Ρομά που χρωστάνε πέντε και δέκα χιλιάδες ευρώ....οπως θα περιμένουμε Αφού η εταιρεία σας λειτουργεί άψογα ...να Πάτε να κόψετε και από επιχειρήσεις που χρωστάνε χιλιάδες ευρώ....

Δείτε την απάντηση που έδωσαν και απαντάνε χωρίς να διστάζουν να λένε ψέμα σε κάθε παράγραφο.. ...
Παίρνοντας αφορμή δύο δημοσιεύματα του κου Μιχάλη Μελιόπουλου στην ιστοσελίδα «Λαϊκούρα» που διαχειρίζεται, οφείλουμε να δώσουμε κάποιες ξεκάθαρες απαντήσεις, σεβόμενοι την σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης απέναντι στο συνεπή συνδημότη μας.
Το πρώτο δημοσίευμα έχει τίτλο: «Αδίστακτοι έκοψαν το νερό σε χωρισμένη γυναίκα με δύο παιδιά για 200 ευρώ!!» και το δεύτερο: «Βίντεο:Μου κόψανε το νερό ο δήμος Βέροιας και τα παιδιά μού δεν είχαν να πιουν νερό». Και τα δύο δημοσιοποιήθηκαν την Τρίτη 19-3-19.
Στα δημοσιεύματα αυτά παρουσιάζεται η περίπτωση μιας χωρισμένης γυναίκας με δυο παιδιά, στο σπίτι της οποίας κόπηκε το νερό χωρίς προειδοποίηση, για οφειλή διακοσίων ευρώ.
Πράγματι, η παροχή σφραγίστηκε, λόγω όμως χρεών ύψους 435,50 και όχι 200,00 ευρώ. Η τελευταία πληρωμή μέρους του χρέους για το συγκεκριμένο ακίνητο έγινε τον Νοέμβριο του 2017. Έκτοτε, εκδόθηκαν οκτώ διμηνιαίοι λογαριασμοί νερού, πάνω στους οποίους αναγραφόταν ευκρινώς: «ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΝΕΡΟ ΘΑ ΚΟΠΕΙ. Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΦΡΑΓΙΣΗΣ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΥΔΡΟΜΕΤΡΟΥ». Έτσι δεν ευσταθεί ούτε ο ισχυρισμός ότι δεν ειδοποιήθηκε ότι το νερό θα σφραγιστεί.
Πέραν τούτου, την 26η-11-2018, μετά από ένα χρόνο αδιαφορίας του καταναλωτή, το νερό είχε σφραγιστεί πάλι λόγω οφειλών. Τότε, το νερό επανασυνδέθηκε, με τον όρο ότι ο καταναλωτής θα προβεί σε διακανονισμό, χωρίς ανταπόκριση όμως από μέρους του/της. Ταυτόχρονα, ενημερώθηκε ο κύριος/σύντροφός της που μεσολάβησε για την επανασύνδεση ότι μπορεί να εξετάσει το ενδεχόμενο ένταξής της στο Κοινωνικό Τιμολόγιο, εφόσον πληροί τα κριτήρια. Μέχρι σήμερα δεν έχει υποβληθεί καμία αίτηση, κάτι που σημαίνει ότι είτε δεν έχει τις προϋποθέσεις, είτε αδιαφορεί.
Λαικούρα .... Ψέμμα πρόεδρε.. Η συγκεκριμένη κυρία έχει κάνει αίτηση για το κοινωνικό τιμολόγιο και θάφτηκε για λόγους ευνόητους...
Η ΔΕΥΑΒ εφαρμόζει ένα από τα ευνοϊκότερα κοινωνικά τιμολόγια στην Ελλάδα, εδώ και πολλά χρόνια, πολύ νωρίτερα από άλλες ΔΕΥΑ. Ακόμα και σε περιπτώσεις αδυναμίας, όπου συμπολίτες μας δεν πληρούν τα κριτήρια ένταξής τους σε αυτό, προβαίνει σε διακανονισμούς οφειλών, στα πλαίσια των δυνατοτήτων των οφειλετών.
Η λογική όμως του «δεν πληρώνω», με το «έτσι θέλω», αποτελεί ύβρη απέναντι στο συνεπή καταναλωτή και κυρίως σε αυτόν που με δυσκολία ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του.
Απαντηση Λαικούρα. Θα περιμένουμε να Πάτε να κόψετε όπως τονίζεται στην παραπάνω παράγραφο και τα νερά των Ρομά και των εργοστασίων που χρωστάνε χιλιάδες ευρώ που θα τα ανακοινώσουμε στην παρακάτω ανάρτηση με ονόματα...
Και συνεχίζουν στην απάντηση...
Η σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει από το 1984 όσοι περάσαμε από τη Διοίκηση της ΔΕΥΑΒ αλλά και όσοι εργάζονται σε αυτήν, απέναντι στον συνεπή δημότη και τον συνετό καταναλωτή δεν σκοπεύουμε να «σπάσει» επειδή βρισκόμαστε κοντά σε προεκλογική περίοδο, ανεξαρτήτως πολιτικού κόστους.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΔΕΥΑΒ





ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
       ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
Απαντηση Λαικούρα θα περιμένουμε να απαντήσετε αν κόψετε και νερά και σε άλλους λογαριασμούς που χρωστάνε πολλά περισσότερο από την διαζευγμένη γυναίκα......κι αν πράξατε το ίδιο και στους παραπάνω που χρωστάνε περισσότερα και αν το κάνατε... Καλά κάνατε και κόψατε και σε συγκεκριμένη γυναίκα το νερό..
Και αν θίγεται η υπόληψη σας με αυτά πού γράφουμε να μας κάνετε μήνυση....
Είναι φανερό πλέον ότι είστε σε πανικό σε μεγάλο πανικό..... Θα επανέλθουμε με πιο πολλά στοιχεία σε λίγες μέρες με ονόματα.... Αλλά και με καταγγελίες που έχουν πιο μεγάλη βαρύτητα..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είναι απλό... οι άνθρωποι σιχαίνονται την φτώχεια. Γιατί σου λέει, μέγιστη κοινωνική αδικία να πληρώνουν αυτοί που έχουν και να μην πληρώνουν οι πτωχοί. Άμα είσαι πτωχός δεν έχεις νερό για να έχουν εκείνοι που πλερώνουν.

Post Bottom Ad

Σελίδες