13 Μαρ 2019

Μοναδικά κόλπα για να καις όσο το δυνατόν λιγότερη βενζίνηΟι τιμές των καυσίμων στην Ελλάδα, βρίσκονται στα ύψη και εμείς αναζητάμε συνεχώς τρόπους για να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερη οικονομία.

Δείτε... 
πως μπορείτε να εξοικονομήσετε όσο το δυνατόν περισσότερη βενζίνη.

  • Πίεση των ελαστικών σου. Η πίεση πέφτει με τον καιρό, και ελαστικά με λιγότερη πίεση από το κανονικό προκαλούν υπερκατανάλωση καυσίμων.
  • Να παρκάρετε στη σκιά το καλοκαίρι. Όλα τα υγρά εξατμίζονται στη ζέστη. Η βενζίνη δεν αποτελεί εξαίρεση. Άσε που όταν παρκάρεις στον ήλιο ανάβεις μετά το air condition με αποτέλεσμα να καις ακόμα περισσότερη βενζίνη.
  • Πατώντας το Α/C όταν αναπτύσεις μεγάλες ταχύτητες, καταναλώνεις λιγότερη βενζίνη

  • Ζυγοστάθμιση. Ρόδες που «τραβάνε» προς τα πλάγια (απίστευτο αλλά) ευθύνονται για έως και 31% μεγαλύτερη κατανάλωση βενζίνης.
  • Απόφυγε την απότομη επιτάχυνση και τα απότομα φρεναρίσματα. Αυτό το ήξερες όμως.
  • Άλλο ένα κόλπο για το καλοκαίρι: Να βάζεις βενζίνη νωρίς το πρωί, ή αργά το βράδυ. Η βενζίνη διαστέλλεται με τη ζέστη, με αποτέλεσμα η πυκνότητά της να μειώνεται, και έτσι να βάζεις λιγότερη βενζίνη με τα ίδια λεφτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε