15 Μαρ 2019

Παράξενα πράγματα στη γειτονική Ναουσα.Πανηγυρίζει για τα αυτονόητα ο δήμαρχος της πόλης. Είχε καθαρή την πόλη λεει το 3ήμερο της Αποκριας, λες και ολα τα προηγούμενα χρόνια δεν ηταν καθαρή, ήρθαν 50.000 κόσμος και ολα πήγαν καλα, πριν 3 χρόνια που έβρεχε να είχε τόσο κοσμο και να το διαφήμιζε.

 Χωρις να υποτιμήσουμε το παραγόμενο έργο της διοίκησης του, θα θέλαμε να έβλεπαν οι επισκέπτες περα απο το δρώμενο των Γενίτσαρων και ολα αυτα που είχε υποσχεθεί οτι θα έκανε στα 5 χρόνια που διοικεί την πόλη: να ηταν ανοικτό το ξενοδοχείο στον Άγιο Νικόλαο που ρημάζει μετα την απόφαση του για κλείσιμο ( αλήθεια ποσο κόστισε αυτη η απόφαση σε χρήμα ; ), το νέο δημαρχείο που υποσχέθηκε οτι θα έκανε, τη νέα εκκλησία του Οσίου Θεοφάνους που έταξε. Χρόνια τωρα ξέρουμε ολοι για το καρναβάλι της Ναουσας, αλίμονο αν μια τέτοια ημέρα δε μάζευε κοσμο, όταν σεβόμενη την παράδοση αυτη η Έδεσσα κανει τις εκδηλώσεις της την προηγούμενη ημέρα. Απο τα αυτονόητα χορτάσαμε κ.Δημαρχε, ο κόσμος βλέπει την καθημερινότητα και καταλαβαίνει τι γίνεται. Ας ελπίσουμε οτι καποια μερα δε θα πανηγυρίζουμε για τα αυτονόητα αλλα για όσα πραγματικά θα εχουμε καταφέρει απο αυτα που υποσχεθήκαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε