Μιρέλα Ορταντζόγλου: Μαζί με την Γεωργία Μπατσαρά ΠΡΩΤευουσα πόλη - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Μιρέλα Ορταντζόγλου: Μαζί με την Γεωργία Μπατσαρά ΠΡΩΤευουσα πόλη

Σας ανακοινώνω επίσημα την υποψηφιότητά μου ως δημοτικού συμβούλου στο πλευρό της  Γεωργια Μπατσαρα με το συνδυασμό Βέροια ΠΡΩΤευουσα πόλη.

Καθώς για μένα είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με τα κοινά, δίχως να έχω αντίστοιχη εμπειρία, τα όσα θα πω είναι βγαλμένα από την καρδιά μου και αποτελούν  σκέψεις μου κι όχι κάποιο πολιτικό λόγο.

Γιατί με την Γεωργία; Μόλις μου έκανε την τιμή και μου πρότεινε να συμμετέχω στον συνδυασμό της, δίχως δεύτερη σκέψη, η απάντηση μου ήταν ένα μεγάλο ναι! Κι αυτό γιατί η κ.Γεωργια είναι ενας άνθρωπος καλοσυνάτος, έμπειρος και δυναμικός, νοιάζεται για τον τόπο και τους συμπολιτες της και το βασικότερο για μένα δεν διακατέχεται από ιδιοτελή συμφέροντα και πολιτικές σκοπιμότητες!

Γιατί αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά;

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Βέροια και με το πέρας των σπουδών μου μένω πλέον μόνιμα εδώ. Με θλίψη παρατηρώ πως η πόλη μου έχει μείνει στάσιμη, άχρωμη και δίχως τον παλμό των νέων ανθρώπων. Η αγάπη μου για τον τόπο μου, η θέλησή μου να προσφέρω, καθώς και το ότι θεωρώ πως οι νέοι περισσότερο από ποτέ πρέπει να πάρουν τη σκυτάλη και να ασχοληθούν ενεργά με την πολιτική με οδήγησε να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές μαζί με την κ. Γεωργία. Δώστε μας, λοιπόν, την ευκαιρία να εφαρμόσουμε στην πράξη το καινοτόμο πρόγραμμά μας και να δώσουμε νέα πνοή στην πόλη μας. Να γίνει η Βέροια ΠΡΩΤευουσα πόλη!

#ο_δήμος_μας_αξίζει_καλύτερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες