24 Μαρ 2019

Καλή σού επιτυχία Βράνα Τατιάνα είμαστε σίγουροι ότι θα προσφέρεις όλα στο δήμο Βέροιας

Η Τατιάνα Βράνα θα κοσμεί το ψηφοδέλτιο του Παύλου Παυλίδη για τον Δήμο της Βέροιας μία αξιόλογη γυναίκα η οποία μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά στον Δήμο ποια είναι όμως η Βράνα Τατιάνα 

Γεννήθηκα στην Βέροια όπου ζω και κατοικώ. Γονείς μου είναι ο Βρανάς Δημήτρης συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος και η μητέρα μου η συνταξιούχος Νηπιαγωγός Βράνα Ελένη .

 Είμαι απόφοιτος του τμήματος ιστορίας κ Εθνολογίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, με συμμετοχή σε σεμινάρια - ημερίδες και με κατάρτιση από προγράμματα του τομέα ειδίκευσης μου.

 Παράλληλα είχα την χαρά να εργαστώ στο αρχαιολογικό μουσείο fiesole της Φλωρεντίας στην Ιταλία, μουσείο ιδιαίτερα αγαπητό για τους λάτρεις της. Τώρα δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στην ιδιωτική εκπαίδευση ως φιλόλογος και παρέχω τις γνώσεις μου σε παιδιά  γυμνασίου και λυκείου.

Ο τομέας στον οποίο με κάθε ευκαιρία συμμετέχω σε πολλές δραστηριότητες του είναι ο εθελοντισμός και κυρίως όταν αυτός έχει άμεση επαφή και σχέση με τα παιδιά (ΚΕΠΑ - πρωτοβουλία για το παιδί - βιβλιοθήκη)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε