Την Πέμπτη θα συνεχιστεί η δίκη των αγροτών για το μπλόκο της Νίκαιας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Την Πέμπτη θα συνεχιστεί η δίκη των αγροτών για το μπλόκο της Νίκαιας



Την Πέμπτη 7 Μαρτίου θα συνεχιστεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο Λάρισας η δίκη των δέκα αγροτοσυνδικαλιστών για τις φετινές κινητοποιήσεις του μπλόκου της Νίκαιας.

Οι... 

 
 
 
αγρότες συνδικαλιστές, που κάθισαν σήμερα στο εδώλιο, διώκονται για ηθική αυτουργία σε παρακώλυση συγκοινωνιών με δόλο, σχετικά με τις κινητοποιήσεις που έκαναν το προηγούμενο διάστημα, αλλά και τη δημιουργία του μπλόκου στη Νίκαια στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Σε δήλωση του, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου Στέλιος Τσικριτσής είπε πως το κατηγορητήριο είναι αβάσιμο και η διαδικασία που ακολουθήθηκε παράτυπη, ενώ κάλεσε τους συναδέλφους τους να μεταβούν μαζικά την ερχόμενη Πέμπτη στα δικαστήρια για συμπαράσταση.

Από την πλευρά της η δικηγόρος υπεράσπισης των συνδικαλιστών Ζωή Κωνσταντοπούλου, χαρακτήρισε τις διώξεις «πολιτικές», ενώ κατηγόρησε την εισαγγελική αρχή και την αστυνομία για «μαγείρεμα» της δικογραφίας, αλλά και για προσθήκη νέων εγγράφων εντός της δικογραφίας σε μεταγενέστερο χρόνο. Επίσης η κ. Κωνσταντοπούλου είπε ότι οι αγρότες που δικάζονται δεν είναι ηθικοί αυτουργοί παρανομιών, καθώς εκπροσωπούν τους συλλόγους τους, αλλά και τις συλλογικές τους αποφάσεις.

«Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα δούμε άλλες τέτοιες γελοιότητες. Δεν θέλω να πιστεύω ότι θα δούμε άλλες τέτοιες λοβιτούρες. Ήδη οι εισαγγελικές και οι αστυνομικές αρχές είναι εκτεθειμένες διότι προέκυψε από τα πράγματα ότι μαγειρεύτηκε μια δικογραφία, αλλά και ότι ήρθαν αεροπλανικά έγγραφα στη δικογραφία μόλις εχθές» είπε χαρακτηριστικά η κ. Κωνσταντοπούλου.

Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της σημερινής δίκης, πραγματοποιήθηκε και συλλαλητήριο διαμαρτυρίας αγροτών έξω από το δικαστήριο της Λάρισας, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες