Μπακογιάννη: Πιθανόν να προχωρήσει ο Τσίπρας σε εθνικές εκλογές πριν από το καλοκαίρι - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Μπακογιάννη: Πιθανόν να προχωρήσει ο Τσίπρας σε εθνικές εκλογές πριν από το καλοκαίρι



Την εκτίμηση της ότι ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είναι δυνατόν να προχωρήσει σε εθνικές εκλογές πριν από το καλοκαίρι και συγκεκριμένα...  

 
 
 
τον Μάιο ή τον Ιούνιο, εξέφρασε μιλώντας νωρίτερα στον ΣΚΑΙ η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.

«Μπορεί να κάνει εκλογές μέσα στον Ιούνιο είτε μετά τις πανελλαδικές εξετάσεις.» Δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με την κ. Μπακογιάννη η νίκη της ΝΔ στις Ευρωεκλογές θα είναι μεγάλη και ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα μπορέσει να το αντέξει.

Όσον αφορά το νομοσχέδιο για την πρώτη κατοικία, η κ. Μπακογιάννη, διευκρίνισε πως πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας είναι να ψηφίσει το νομοσχέδιο εντούτοις σε κάθε περίπτωση υπογράμμισε την αναγκαιότητα να δοθεί κίνητρο στους συνεπείς δανειολήπτες θέτοντας ως παράδειγμα αυτού τη μείωση του επιτοκίου.

"Αν τα 30 εκατομμύρια που δίνονται ως μπόνους στις τράπεζες με την τροπολογία του κου Τσακαλώτου μπορούν να δοθούν στους συνεπείς φορολογουμένους ουσιαστικά θα είναι μια δόση λιγότερη" τόνισε.

Παράλληλα, με ιδιαίτερα αιχμηρό ύφος η η κα Μπακογιάννη σχολίασε εκτός των άλλων και την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο των ευροεκλογών τον Πέτρο Κόκκαλη.

"Από τον Γλέζο στον Κόκκαλη αυτή είναι η πορεία της Αριστεράς στην Ελλάδα" είπε, τονίζοντας μάλιστα πως ο Πέτρος Κόκκαλης δεν ταυτίζεται με την διαπλοκή αλλά είναι ο ίδιος η διαπλοκή.

Πηγή: ΣΚΑΪ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες