Τι να κάνετε για να μη χάσετε τη βαλίτσα σας - Συμβουλές για να μην την ψάχνετε στα απολεσθέντα! - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Τι να κάνετε για να μη χάσετε τη βαλίτσα σας - Συμβουλές για να μην την ψάχνετε στα απολεσθέντα!



Μια από τις έννοιες που έχετε, σίγουρα, κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού είναι να μην χάσετε την αποσκευή σας. Είστε σίγουροι ότι έχετε ακολουθήσει όλα τα σωστά βήματα ώστε να μην συμβεί κάτι τέτοιο; Και... 





στην περίπτωση που συμβεί έχετε προνοήσει πώς θα διευκολύνετε στην έρευνα αναζήτησής της; Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και ταξιδέψτε λίγο πιο ανέμελοι.
  • Επιλέξτε μία βαλίτσα με έντονο χρώμα. Μια μπλε σκούρα ή μία μαύρη βαλίτσα είναι ό,τι πιο συνηθισμένο μπορεί να διαλέξει κάποιος και έτσι να την μπερδέψει με την δική σας.
  • Πετάτε όλες τις ετικέτες από προηγούμενες πτήσεις, γιατί στην περίπτωση που, τελικά, χάσετε την βαλίτσα σας θα δυσκολέψει την εύρεσή της.
  • Φωτογραφίστε την βαλίτσα σας, έτσι ώστε μια φωτογραφία της να αποτελέσει βοηθητικό παράγοντα, στην περίπτωση που την αναζητάτε.
  • Γράφετε πάντα το όνομά σας πάνω της. Από τα πιο βασικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να είστε σίγουροι ότι κάποιος δεν θα πάρει την δική σας βαλίτσα. Επιπλέον, γράψτε το όνομά σας, το τηλέφωνο και ο email σας και στο εσωτερικό της, καθώς η εξωτερική ετικέτα μπορεί για κάποιο λόγο να χαθεί.
  • Σημειώστε μια λίστα με το τι περιλαμβάνει μέσα. Στην περίπτωση που δεν την βρείτε, τουλάχιστον να αποζημιωθείτε για τα απολεσθέντα αντικείμενα.
  • Να είστε ενημερωμένοι για τα δικαιώματά σας και την διαδικασία που ακολουθείται σε περίπτωση που χαθεί η αποσκευή σας, για να μην τρέχετε τελευταία στιγμή και ψάχνετε υπευθύνους και αρμόδια τμήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες