Καλή επιτυχία Κώστα Σαμανίδη - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Καλή επιτυχία Κώστα Σαμανίδη

Διαβάστε ποιός είναι ο Κώστας Σαμανίδης πού θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για το δήμο της Βέροιας με το συνδυασμό του Παύλου Παυλίδη...

Το βιογραφικό του...

Γεννήθηκα το έτος 1975 και μεγάλωσα με τους γονείς και τα τρία αδέλφια μου στην πόλη της Βέροιας.Ηδη από την ηλικία των σχολικών μου χρόνων και μέχρι την κατάταξη μου στον στρατό ,εργάστηκα σε γνωστά καταστήματα της περιοχής της Βεροιας ,αρχικά ως σερβιτόρος και εν συνέχεια ως υπεύθυνος .

Το έτος 2007 άνοιξα την πρώτη μου επιχείρηση ,στην κατερινοσκαλα Πιερίας ενώ το 2009 και μέχρι σήμερα διατηρώ το κατάστημα «ΑΦΡΟΣ» στον πεζοδρομο της οδού Έλλης .Παραλληλα με την σύζυγο μου διατηρούμε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ επι της οδού Μ.Καρακωστη.

Η διαρκής μου παρουσία στην ζωή της πόλης ,η επαφή μου με συμπολίτες και παράγοντες καθώς και η συναναστροφή μου με άτομα όλων των ηλικιών,μου δίνουν την δυνατότητα να ενημερώνομαι συνεχώς και να ανταλλάσσω σκέψεις,ιδέες και προβληματισμούς για τα καλώς και κακώς κείμενα στον τόπο μας.

Λόγω και της επαγγελματικής μου παρουσίας τα τελευταία δέκα χρονια στον χώρο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφερόντος,συμμερίζομαι τις ανησυχίες όλων των ελεύθερων επαγγελματιών που σήμερα σχεδόν αδυνατούν να κρατήσουν ανοιχτά τα καταστήματα τους λόγω των προβλημάτων που έφερε η κρίση και η υπερφορολόγηση .

Στην προσπάθεια μου αυτή για εύρεση λύσεων για ένα καλύτερο αύριο,έθεσα τον εαυτό μου στην πρώτη γραμμή και από το 2014 διατελώ ως πρόεδρος του ΣΙΚΚΕΔ(Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών-Κέντρων ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ και Ψυχαγωγίας περιοχής Βεροιας).Με συνεργασία και συλλογική δράση, στεκόμαστε δίπλα στους συναδέλφους,με σκοπό την ουσιαστική ενημέρωση και εύρεση λύσεων στα προβλήματα του κλάδου μας,αλλά και ετοιμοι να δράσουμε και να αντιδράσουμε.

Σε αυτήν την κρίσιμη για την πόλη μας εκλογική αναμέτρηση,επελεξα να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμο του Παυλου Παυλιδη,ο οποίος με εμπιστεύτηκε,γνωρίζοντας ακριβώς τις θέσεις και τις ιδέες μου για τον Δήμο μας !

Μοναδικό μου κίνητρο,στην απόφαση μου αυτή ,η ΒΕΡΟΙΑ, η πόλη  που αγαπώ,η πόλη για την οποία ονειρεύομαι ένα καλύτερο αύριο .

Πιστεύοντας ακράδαντα πως μπορώ να συμβάλλω ενεργά στην βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας,ζήτω την εμπιστοσύνη σου με την υπόσχεση να δώσω μια τίμια μάχη με ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ για έναν ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΔΗΜΟ,όπως μας αξίζει !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες