Οι 5 βασικοί άξονες του προγράμματος του συνδυασμού ''Αξίζουμε Καλύτερα'' του Κώστα Ναλμπάντη - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Οι 5 βασικοί άξονες του προγράμματος του συνδυασμού ''Αξίζουμε Καλύτερα'' του Κώστα Ναλμπάντη


Οι 5 βασικοί άξονες του προγράμματος του συνδυασμού ''Αξίζουμε Καλύτερα'' του Κώστα Ναλμπάντη
Συνέντευξη τύπου παραχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Κώστας Ναλμπάντης, πρωτίστως για να γνωστοποιήσει το πρόγραμμά του συνδυασμού του και δευτερευόντως, να απαντήσει στις φήμες των τελευταίων ημερών που τον θέλουν να στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Ναλμπάντης εμφανίστηκε στην αίθουσα του ξενοδοχείου ‘’Μάνθος’’ χωρίς άλλους υποψηφίους συμβούλους αλλά μόνο με τον υπεύθυνο του γραφείου τύπου κ. Φώτη Αργυρίου. Οι ερωτήσεις που τέθηκαν από τους δημοσιογράφους απαντήθηκαν όλες μία προς μία. Ξεκινώντας από την πορεία του συνδυασμού «Αξίζουμε Καλύτερα», ο κ. Ναλμπάντης έκανε γνωστό ότι ο συνδυασμός του βρίσκεται στο στάδιο λίγο πριν την ολοκλήρωσή του ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια τις γυναίκες του συνδυασμού του, λέγοντας μάλιστα, ότι ενώ ακούγεται ότι πολλοί συνδυασμοί έχουν πρόβλημα να βρουν γυναίκες εμείς δεν αντιμετωπίσαμε τέτοιο πρόβλημα.
Για τους συνυποψηφίους του είπε ότι κάποιοι διάλεξαν άλλους δρόμους, εμείς δεν θα τους ακολουθήσουμε. Θέλουμε να βάλουμε στον προεκλογικό αγώνα μια διαφορετική αντίληψη με προτάσεις και όχι στείρες αντιπαραθέσεις.
Τι είπε ο Κώστας Ναλμπάντης:
Κυρίες και κύριοι,
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση σας στο κάλεσμα της παράταξης μας για την ενημέρωση των συνδημοτών μας.
Η συγκρότηση του ψηφοδελτίου είναι στην τελική φάση και τις προσεχείς ημέρες θα προστεθούν και τα τελευταία πρόσωπα για να κλείσει οριστικά η διαδικασία αυτή.
Όπως θα διαπιστώσετε στην επίσημη παρουσίαση την προσεχή Δευτέρα στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ, το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από συνδημότες που προέρχονται απ όλο το κοινωνικό φάσμα, διαφόρων πολιτικών καταβολών, ηλικιακά είναι σε μεγάλο βαθμό νεανικό και πλαισιώνεται από έμπειρα στον αυτοδιοικητικό χώρο πρόσωπα. Προσπαθήσαμε ώστε η παράταξη να παντρεύει την νιότη με την εμπειρία και νομίζω ότι το πετύχαμε.
Όπως θα έχετε διαπιστώσει, συνειδητή επιλογή μας είναι να επικεντρώθουμε στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου στην ουσία των θεμάτων που απασχολούν τον τόπο κι όχι σε μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στον τόπο. Αυτές τις πρακτικές τις αφήσαμε σε άλλους υποψηφίους, που προφανώς μέσα απ την πόλωση προσδοκούν να αλιεύσουν ψήφους στα θολά νερά που προκαλούν.
Είμαστε σε διαρκή κίνηση, επισκεπτόμαστε φορείς, ήδη για κάποιες απ αυτές τις επισκέψεις έχετε ενημερωθεί και συνεχίζουμε, με μοναδικό σκοπό να συγκεντρώσουμε στοιχεία που αφορούν πραγματικά προβλήματα του τόπου κι όχι για να φωτογραφιζόμαστε.
Η πρόσφατη πρωτοβουλία υποψηφίων γυναικών της παράταξης μας, με αιφνιδίασε ευχάριστα και ήταν ένα πολύ καλό δείγμα αφενός της συμμετοχικής νοοτροπίας που επικρατεί μεταξύ μας κι αφετέρου της δυναμικής των γυναικών της παράταξης.
Πριν απαντήσω στις ερωτήσεις σας, επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω επιγραμματικά τους άξονες του προγράμματος μας.
Ο κ. Ναλμπάτης στη συνέχεια παρουσίασε τους παρακάτω βασικούς άξονες του προγράμματός του συνδυασμού του.


nalmpantis programma1


nalmpantis programma2

nalmpantis programma3

nalmpantis programma4

nalmpantis programma5

http://www.roumlouki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες