«Λουκέτο» στα πασίγνωστα ζαχαροπλαστεία μετά από 37 χρόνια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

«Λουκέτο» στα πασίγνωστα ζαχαροπλαστεία μετά από 37 χρόνια


Τα ιστορικά ζαχαροπλαστεία Karavan με τα ανατολίτικα γλυκά βρίσκονται ένα βήμα πριν το οριστικό λουκέτο. Η αλυσίδα ζαχαροπλαστείων... 

 
 
 
 
έκλεισε πέντε από τα έξι franchise καταστήματα σε Χολαργό, Πεύκη, Δροσιά, Παλαιό Φάληρο και Πειραιά και σύντομα αναμένεται το κλείσιμο του τελευταίου franchise στη Γλυφάδα, καθώς και του ιδιόκτητου καταστήματος στο Κολωνάκι. Η ενημέρωση του κοινού έγινε με θυροκόλληση ανακοίνωσης στις εισόδους των καταστημάτων.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η εταιρείας «Αγαπητοί μας πελάτες, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι δυστυχώς η αλυσίδα καταστημάτων Karavan θα πάψει να λειτουργεί πλέον. Σας ευχαριστούμε θερμά που μας υποστηρίξατε τόσα χρόνια με την αγάπη σας. Με εκτίμηση, Karavan».

Ανοικτά παραμένουν πλέον μόνο το κατάστημα της Γλυφάδας και αυτό στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου στο Κολωνάκι μέχρι να διατεθεί το απόθεμα. Παράλληλα έχει «κατέβει» και η ιστοσελίδα της αλυσίδας με την υπόσχεση ότι θα επιστρέψει σύντομα.

Τα Karavan ξεκίνησαν την λειτουργία τους το 1982 και ήταν η μόνη αλυσίδα ανατολίτικων γλυκών που επιβίωσε για πάνω από 30 χρόνια στην Αθήνα. Είχε αναπτύξει πάνω από 100 διαφορετικές συνταγές στον μπακλαβά και τα άλλα σιροπιαστά γλυκά με τελευταία εξέλιξη τα γλυκά αυτής της κατηγορίας με στέβια. Παράλληλα είχε πατέντα για τον DIY μπακλαβά όπου ο καταναλωτής απλώς τον ζέσταινε και πρόσθετε νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες