Αδίστακτοι έκοψαν το νερό σε χωρισμένη γυναίκα με δύο παιδιά για 200 ευρώ!! - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Αδίστακτοι έκοψαν το νερό σε χωρισμένη γυναίκα με δύο παιδιά για 200 ευρώ!!


Και όμως για να κερδίσουν τις εκλογές κάνουν τα πάντα...

Σήμερα λοιπόν ο δήθεν  αριστερός δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης μαζί με τον πρόεδρο δήθεν κομμουνιστή πρόεδρο της ΔΕΥΑΒ κυριο Ορφανίδη κόψανε το νερό σε μία γυναίκα χωρισμένη με δύο παιδιά για χρέος περίπου των 200 ευρώ  και μάλιστα πήραν και το ρολόι..
.
Χωρίς καμία προειδοποίηση χωρίς τίποτα... Αν είναι δυνατόν να κόβετε το κοινωνικό αγαθό, νερό και ΔΕΗ, σε ευπαθείς οικογένειες και μάλιστα για ένα ποσό ευτελές 200 ευρώ όταν κάποιοι χρωστάνε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ...

Αλήθεια πόσα λεφτά χρωστάνε εκεί στην ΔΕΥΑΒ κάποιοι και δεν τους αγγίζουν καν ....και μιλάμε για καταστήματα και εργοστάσια.
.
Κάποιοι χρωστάνε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και ο δήμαρχος της Βέροιας δεν τους αγγίζει καν αν θέλει ας τους αγγίζει.... Και βρέθηκε να κόψει το νερό σε γυναίκα χωρισμένη με δύο παιδιά ..
Αυτή είναι η Πρόοδος και η ανάπτυξη που θα έρθει μαζί με τον Κώστα Βοργιαζίδη..
Να σε χαίρονται!



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΧΑΛΗ ΠΕΣΤΑ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΘΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΚΟΨΑΝΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΜΕΙΝΑ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ ΚΑΙ 10 ΕΥΡΩ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗΣ .

ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΣ είπε...

Σε μένα, χρεώθηκα παραπάνω κυβικά κατανάλωσης, λόγω υπερβολικής πίεσης και άλλων προβλημάτων από συνεχείς βλάβες που έχουμε στο Ταγαροχώρι. Ας είναι συνεπείς πρώτα στις δικές τους υποχρεώσεις και μετά να απαιτούν από τον κοσμάκη τα δίκαιά τους.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΤΟ ΚΟΜΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ, ΤΑ ΑΛΛΑ.

Post Bottom Ad

Σελίδες