Περιφέρεια η δήμο Βέροιας η Αλδάκου; - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Περιφέρεια η δήμο Βέροιας η Αλδάκου;


Από σήμερα το πρωί στα δημοσιογραφικά γραφεία της  Βέροιας κυκλοφορεί ότι η Μαρία Αλδάκου θα συμμετάσχει στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο του Απόστολου Τζιτζικώστα..
Ακόμα δεν έγινε καμία επίσημη ανακοίνωση από τον ίδιο τον Τζιτζικώστα Αλλά και από την ίδια την κυρία Αλδάκου...
Πριν λίγο καιρό η γνωστή οδοντίατρος και πρώην αντινομάρχης κ Αλδάκου δήλωσε ανοιχτά ότι θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του Παύλου Παυλίδη για το δήμο της Βέροιας.. Και μάλιστα όχι μία φορά αλλά δύο φορές...
Πραγματικά Οι καραμπόλες παίζουν καθημερινά και οι ανακοινώσεις που κάνουν οι υποψήφιοι μερικές φορές ισχύουν και μερικές φορές αλλάζουν..

 Αν πραγματικά Αληθεύει οτι η πρώην αντινομάρχης θα είναι υποψήφια με τον κύριο Τζιτζικώστα.... Απορούμε γιατί έκανε βιαστικές κινήσεις Και δήλωσε ότι θα είναι στο πλευρό του Παύλου Παυλίδη. Και μάλιστα παρατηρήσαμε σήμερα όπου επισκεφθήκαμε το προφίλ στο Facebook της κυρίας Αλδάκου έχουν κατέβει οι συγκεκριμένες δηλώσεις..
Δείτε τις δηλώσεις που έχει κάνει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook όπου δημοσιεύτηκε σε πολλά site της Ημαθίας...
Πατήστε εδώ

Πατήστε εδώ

1 σχόλιο:

ο παραξενος είπε...

Τι έγινε ρε παιδιά το κόμμα "την έπεισε" να μην κατέβει με τον Παύλο; Άρχισαν οι διαρροές ; Αυτή ήταν που θα πάλευε για το καλό του Δήμου ; Τι άλλαξε και τώρα θα πρέπει να την ψηφίσουμε για να μας σώσει στην Αντιπεριφέρεια ; αυτό λέγεται πολιτική συνέπεια ; και ακόμη δεν βγήκε. Σωτήρες όλοι.
Τέτοια να γίνονται για να βλέπει ο κόσμος ποιοι τον κυβερνάν.
Τέτοιες μεταγραφές ούτε ο ΠΑΟΚ.

Post Bottom Ad

Σελίδες