Συνεχίζει καθημερινά τις επαφές του ο Γ.Παπαγιάννης πάντα κοντά στους πολίτες - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Συνεχίζει καθημερινά τις επαφές του ο Γ.Παπαγιάννης πάντα κοντά στους πολίτες

Συνάντηση εργασίας με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού Ταξί Βέροιας πραγματοποίησε την Τετάρτη 13/2 ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Παπαγιάννης. 
Συνοδευόμενος από συνεργάτες του και πολυμελή ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, ο κ. Παπαγιάννης βρέθηκε στα γραφεία του Συνεταιρισμού όπου είχε μια γόνιμη και παραγωγική συζήτηση με τον Πρόεδρο κ. Θωμά Περηφανόπουλο και τα μέλη του ΔΣ για τα προβλήματα που απασχολούν τους ταξιτζήδες της Βέροιας στην καθημερινότητα τους. 
Ο κ. Παπαγιάννης αφού άκουσε με προσοχή τις προτάσεις των επαγγελματιών του κλάδου για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού στην πόλη, δεσμεύτηκε για την επίλυση προβλημάτων που χρονίζουν. Συγκεκριμένα τόνισε, πως η νέα δημοτική αρχή θα υλοποιήσει άμεσα το αίτημα τους για τη δημιουργία θέσης στάθμευσης των ταξί (πιάτσας) στο Πανόραμα και πως θα δοθεί απόλυτη προτεραιότητα στον εξωραϊσμό όλων των θέσεων στάθμευσης ταξί, με την προσθήκη μάλιστα ειδικών στεγάστρων, για τη διευκόλυνση του επιβατικού κοινού και την προστασία του στα καιρικά φαινόμενα. 
Ακόμη ο κ. Παπαγιάννης επισήμανε πως θα δρομολογηθεί η παραχώρηση δημοτικού οικοπέδου στη  Βέροια με συμβολικό αντίτιμο στο Συνεταιρισμό, ώστε να αξιοποιηθεί για τη στάθμευση των ταξί, την εγκατάσταση των γραφείων κτλ. 
Σε σχετική δήλωση του με το πέρας της συνάντησης ο κ. Παπαγιάννης τόνισε τα εξής: "Ευχαριστώ θερμά τα μέλη του ΔΣ του Συνεταιρισμού Ταξί για την υποδοχή που μας επιφύλαξαν. Πρόκειται για ανθρώπους που γνωρίζουν καλύτερα απ' όλους το κυκλοφοριακό στην πόλη, οι επισημάνσεις τους ήταν ιδιαίτερα χρήσιμες για την επόμενη μέρα. Ανέλαβα συγκεκριμένες, ρεαλιστικές δεσμεύσεις για τη διευκόλυνση τόσο των επαγγελματιών όσο και του επιβατικού κοινού, δεσμεύσεις που θα υλοποιηθούν άμεσα. Γιατί έχουμε Δικαίωμα για μια νέα Βέροια, γιατί μπορούμε, ενωμένοι, αξιοποιώντας τη δυναμική όλων, να τα καταφέρουμε καλύτερα!"

Γιάννης Παπαγιάννης 
Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες