14 Φεβ 2019

Συνεχίζει καθημερινά τις επαφές του ο Γ.Παπαγιάννης πάντα κοντά στους πολίτες

0 comments
Συνάντηση εργασίας με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού Ταξί Βέροιας πραγματοποίησε την Τετάρτη 13/2 ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Παπαγιάννης. 
Συνοδευόμενος από συνεργάτες του και πολυμελή ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, ο κ. Παπαγιάννης βρέθηκε στα γραφεία του Συνεταιρισμού όπου είχε μια γόνιμη και παραγωγική συζήτηση με τον Πρόεδρο κ. Θωμά Περηφανόπουλο και τα μέλη του ΔΣ για τα προβλήματα που απασχολούν τους ταξιτζήδες της Βέροιας στην καθημερινότητα τους. 
Ο κ. Παπαγιάννης αφού άκουσε με προσοχή τις προτάσεις των επαγγελματιών του κλάδου για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού στην πόλη, δεσμεύτηκε για την επίλυση προβλημάτων που χρονίζουν. Συγκεκριμένα τόνισε, πως η νέα δημοτική αρχή θα υλοποιήσει άμεσα το αίτημα τους για τη δημιουργία θέσης στάθμευσης των ταξί (πιάτσας) στο Πανόραμα και πως θα δοθεί απόλυτη προτεραιότητα στον εξωραϊσμό όλων των θέσεων στάθμευσης ταξί, με την προσθήκη μάλιστα ειδικών στεγάστρων, για τη διευκόλυνση του επιβατικού κοινού και την προστασία του στα καιρικά φαινόμενα. 
Ακόμη ο κ. Παπαγιάννης επισήμανε πως θα δρομολογηθεί η παραχώρηση δημοτικού οικοπέδου στη  Βέροια με συμβολικό αντίτιμο στο Συνεταιρισμό, ώστε να αξιοποιηθεί για τη στάθμευση των ταξί, την εγκατάσταση των γραφείων κτλ. 
Σε σχετική δήλωση του με το πέρας της συνάντησης ο κ. Παπαγιάννης τόνισε τα εξής: "Ευχαριστώ θερμά τα μέλη του ΔΣ του Συνεταιρισμού Ταξί για την υποδοχή που μας επιφύλαξαν. Πρόκειται για ανθρώπους που γνωρίζουν καλύτερα απ' όλους το κυκλοφοριακό στην πόλη, οι επισημάνσεις τους ήταν ιδιαίτερα χρήσιμες για την επόμενη μέρα. Ανέλαβα συγκεκριμένες, ρεαλιστικές δεσμεύσεις για τη διευκόλυνση τόσο των επαγγελματιών όσο και του επιβατικού κοινού, δεσμεύσεις που θα υλοποιηθούν άμεσα. Γιατί έχουμε Δικαίωμα για μια νέα Βέροια, γιατί μπορούμε, ενωμένοι, αξιοποιώντας τη δυναμική όλων, να τα καταφέρουμε καλύτερα!"

Γιάννης Παπαγιάννης 
Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε