26 Φεβ 2019

Κωνσταντίνος Σαμανίδης-Το Σωματείο μας, συλλογικά ουδέποτε ώθησε τα μέλη μας σε οποιαδήποτε μη νόμιμη παρότρυνση

0 comments

Κατόπιν της από 12-2-2019 Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου και με σκοπό την αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης και παρερμηνείας των λεγομένων μου,  θα ήθελα να καταστήσω σαφές ότι ουδέποτε προέτρεψα ή αποθάρρυνα οποιονδήποτε να μην καταβάλει τα νόμιμα δικαιώματα  προς τον Οργανισμό. Δεν υπήρξε ποτέ στο παρελθόν, αλλά και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να μου προσαφθεί οποιαδήποτε τέτοια παράνομη παρότρυνση των μελών, καθ’  όλη τη διάρκεια της θητείας μου ως Πρόεδρος. 

Αντιθέτως, το Σωματείο μας δια του Δ.Σ. του,  ήδη προέβη στο παρελθόν σε συλλογική, συμφέρουσα διαπραγμάτευση με εταιρία συγγενών πνευματικών δικαιωμάτων, προς όφελος όλων μας. 

Το Σωματείο μας, συλλογικά αλλά και  προσωπικά δια των μελών του Δ.Σ.,  ουδέποτε ώθησε τα μέλη μας σε οποιαδήποτε μη νόμιμη παρότρυνση ή συμπεριφορά, παρά με έμπρακτο ενδιαφέρον προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατόν όλων των επαγγελματιών του κλάδου μας. 

Με τιμή 


Κωνσταντίνος Σαμανίδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε