23 Φεβ 2019

Ούτε κουβέντα για την «ταμπακιέρα» ο κ. Ναλμπάντης

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο κ. Ναλμπάντης απέφυγε να απαντήσει για το αν είναι ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα μπορούσε να κάνει αλλιώς, μιας και τα στοιχεία που παρέθεσε η «Ώρα Ευθύνης» δεν επιδέχονται καμιά αμφισβήτηση: Ο κ. Ναλμπάντης συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ. Το χειρότερο για τον ίδιο -και τους συνεργάτες του- είναι ότι δεν επέδειξαν ούτε το ελάχιστο πολιτικό θάρρος, είτε να παραδεχτούν αυτή την συνεργασία είτε να την διαψεύσουν. 

Αντί να απαντήσει, όπως όφειλε στους πολίτες, για το αν είναι ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ, προτίμησε να καταφερθεί εναντίον του δημάρχου Αλεξάνδρειας κάνοντας λόγο για ‘’σύγχυση’’, ‘’πανικό’’, ‘’μικροπολιτικό αμοραλισμό” και άλλα τέτοια φαιδρά που στερούνται σοβαρότητας. Το γιατί ο κ. Ναλμπάντης έκανε αυτή την επιλογή θα το αποδείξουμε παρακάτω.

Αφού λοιπόν δεν έβγαλε μιλιά  για την «ταμπακιέρα», για το αν δηλαδή είναι συνεργάτης του ΣΥΡΙΖΑ, στη συνέχεια προτίμησε να καταλογίσει ευθύνες στον δήμαρχο Αλεξάνδρειας για την συμμετοχή του στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας. «Μιλάει περί «ανεξαρτησίας» συνδυασμών, ο ίδιος που ακύρωσε τον ανεξάρτητο χαρακτήρα της παράταξης του κατά την κοινή μας κάθοδο προ 4ετίας», έγραψε ο κ. Ναλμπάντης στην προχθεσινή του απάντηση. Η διαφορά είναι ότι ο κ. Γκυρίνης δεν απέκρυψε ποτέ με ποιους συνεργάστηκε το 2014.

Έχει όμως μεγάλο ενδιαφέρον να θυμηθούμε τι έλεγε ο κ. Ναλμπάντης, για το ίδιο θέμα, αλλά από την θέση του αντιδημάρχου αυτή τη φορά:  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε