22 Φεβ 2019

Ξηλώνεται το πουλόβερ Κουτσογιάννη στη Νάουσα-πανικός στη δημοτική του ομάδα

Η ανακοίνωση της κ.Πασχουλας ειναι ακομα μια απόδειξη του ξηλώματος του πουλόβερ της δημοτικής αρχής του κ.Κουτσογιαννη. Όταν η πρώτη σε σταυρούς δημοτική συμβουλος της παράταξης του και για δυο χρόνια αντιδημαρχος οικονομικών, η οποια εκτελούσε και χρέη δημάρχου εν απουσία του, ανεξαρτητοποιείται και τωρα δηλώνει υποψηφιότητα σε ενα νέο συνδιασμο ειναι ο ορισμός του τέλους της δημοτικής αρχής που σημερα διοικεί το δήμο της Ναουσας. 

Άλλωστε σύμφωνα με πληροφορίες οι δημοτικοί σύμβουλοι που εχουν απομείνει διπλα στο δήμαρχο Ναουσας ειναι επι της ουσίας οσοι εχουν η είχαν έμμισθη θέση, κατι το οποίο αποτρέπει νέους δημότες να δηλώσουν υποψηφιότητα με τον σημερινό δήμαρχο διοτι απλά οι ελπίδες για να ασκήσουν διοίκηση οι ίδιοι ειναι ελαχιστες, ακομα και αν υπάρξει το απίθανο σενάριο να κερδίσουν το δήμο ( πιο εύκολα να χάσει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ .......).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε