Γιάννης Παπαγιάννης-Σχέδιο για κάθε γειτονιά για κάθε τοπική κοινότητα του δήμου της Βέροιας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Γιάννης Παπαγιάννης-Σχέδιο για κάθε γειτονιά για κάθε τοπική κοινότητα του δήμου της Βέροιας

"Στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου οι πολίτες του δήμου θα κληθούν να αποφασίσουν  αν θέλουν ένα δήμαρχο εξαρτημένο από την κομματική συνδιαλαγή η ένα δήμαρχο που εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας και όχι τα κόμματα.
Στην εκλογική αυτή αναμέτρηση θα αποφασίσουμε ακόμη αν θέλουμε ανάπτυξη δύο ταχυτήτων ή ανάπτυξη για όλο το δήμο Βέροιας  και για όλους τους Βεροιώτες και τις Βεροιώτισες. 
Εμείς δεν πρόκειται να αφήσουμε τη ψαλίδα να μεγαλώσει άλλο, τα προβλήματα να πολλαπλασιάζονται και ολόκληρες γειτονιές να υποβαθμίζονται.
Η δική μας πρόταση είναι να δώσουμε προτεραιότητα στην ανάπτυξη με τρόπο ολοκληρωμένο και ισόρροπο. Αυτές οι εκλογές είναι οι εκλογές των αδικημένων. Είναι οι εκλογές του Προμηθέα, της Κυψέλης, των εργατικών κατοικιών, του Εργοχωρίου, του Μακροχωρίου, της Βεργίνας, της Λυκόγιαννης, της Πατρίδας κ.α. 
Αυτές όλες τις γειτονιές και τις κοινότητες μας είναι που αφορούν οι εκλογές, γιατί είναι σε αυτές όλες τις συνοικίες που ζούμε καθημερινά και απαιτούμε βελτίωση της καθημερινότητας μας.
Δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες και προφάσεις. Η πρόταση μας είναι η κατάρτιση ενός 4ετούς πλάνου ξεχωριστά για κάθε συνοικία, για έργα υποδομών και δικτύων.  Δρόμοι, πλατείες, πράσινο, εμπορική δραστηριότητα, χώροι άθλησης για τους νέους μας, χώροι πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Απώτερος στόχος μας είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, καλύτερο περιβάλλον εργασίας, η οικονομική ανάπτυξη, η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και η αύξηση της βιωσιμότητας. 
Έχουμε δικαίωμα για μια νέα Βέροια και θα το διεκδικήσουμε!"

Γιάννης Παπαγιάννης 
Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες