Νίκη Καρατζιούλα-Νέα Δημοκρατία. Οι απόψεις μας για την υγεία - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Νίκη Καρατζιούλα-Νέα Δημοκρατία. Οι απόψεις μας για την υγεία

Παρακολούθησα ως μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών τις εργασίες  της Νέας Δημοκρατίας και την πρόταση  του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη για την υγεία. Μια   πρόταση πλήρης , μελετημένη και κοστολογημένη, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών , λαμβάνοντας υπόψιν τις δυνατότητες της οικονομίας μας.
Ενδεικτικά.
Αναφερόμενος στην δωρεάν παροχή υπηρεσιών υγείας, σημείωσε  το αυτονόητο. Όταν για μια συγκεκριμένη παροχή υπηρεσίας υγείας στο δημόσιο σύστημα, επιβαρύνεται  υπέρμετρα οικονομικά η πολιτεία σε σχέση με τον ιδιωτικό τομέα, προφανώς θα ανατεθεί η συγκεκριμένη παροχή στον ιδιωτικό τομέα. Απαραίτητη βέβαια προϋπόθεση, η παροχή να είναι του αυτού τουλάχιστον ποιοτικού επιπέδου με την παρεχόμενη από το δημόσιο .
Δεσμεύτηκε, παρά την οικονομική δυσπραγία που βιώνει η χώρα με τους πειραματισμούς της σημερινής κυβέρνησης, ότι θα προχωρήσει άμεσα στην πρόσληψη δύο χιλιάδων στελεχών υγείας, καθότι η κατάσταση έφτασε στο μη περαιτέρω.Επισημαίνω αυτό που τόνισε, άμεσα.
Μίλησε για την παρέμβαση σε οργανωτικό επίπεδο και ανέφερε την αποσύνδεση κλινικών και εξωτερικών ιατρείων, με αυτονομία οργανωτική και αποκλειστικό ιατρικό προσωπικό για κάθε έναν τομέα. Απλά και λειτουργικά. Δύο χώροι, επιστημονικά ισότιμοι, με προσωπικό ενημερωμένο για τον δικό του τομέα και με συμπληρωματικότητα στην γενική υποχρέωση για παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλών προδιαγραφών.
Είναι ενδεικτικά κάποιες από τις πολλές προτάσεις που κατέθεσε ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης και που δείχνουν ότι η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη να αρχίσει τις ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις άμεσα ,μετά την βέβαιη εκλογική της νίκη.
Έχοντας γνώση του χώρου θέλω να διαβεβαιώσω ότι τα όσα αναφέρθηκαν στο σύνολό τους, αποτελούν τομή για τον χώρο, είναι προτάσεις ρεαλιστικές και δίνουν λύση σε προβλήματα και αγκυλώσεις χρόνων.
Η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη να αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν και εμείς είναι ώρα να αναλάβουμε τις δικές μας.
Νίκη Καρατζιούλα
Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες