Νέα επίθεση ενάντια σε γιατρό: Συγγενής ασθενή τον ξυλοκόπησε άγρια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Νέα επίθεση ενάντια σε γιατρό: Συγγενής ασθενή τον ξυλοκόπησε άγρια



Η στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε! Και άλλος γιατρός έπεσε θύμα ξυλοδαρμού!

Ολοένα και πληθαίνουν τα περιστατικά επιθέσεων και ξυλοδαρμών, με θύματα ιατρούς και προσωπικό νοσοκομείων, σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Οπως...  

αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ, την περασμένη εβδομάδα γιατρός του νοσοκομείου Καβάλας υπέστη σοβαρό ξυλοδαρμό, με γροθιές, από τον γιο ενός ασθενή με καρκίνο τελικού σταδίου που τελικά απεβίωσε.

Σε σχετική ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Καβάλας, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

«Δεν ζητήσαμε ποτέ να μας πουν «ήρωες» αυτοί που έφεραν το Δημόσιο Σύστημα Υγείας και το προσωπικό του στα όρια της κατάρρευσης ώστε να ξεμπερδεύουν με τις ευθύνες τους, όμως δεν θα δεχθούμε να γίνουμε και σάκοι του μποξ. Από τη μια τα «ωραία λόγια» και τα δήθεν φιλικά χτυπήματα της πλάτης από εκείνους που οδηγούν ασθενείς και εργαζόμενους στα άκρα και από την άλλη οι γροθιές και οι λεκτικές επιθέσεις συνοδών και ασθενών που δεν αντιλαμβάνονται ούτε την ιερότητα του χώρου ενός νοσοκομείου, ούτε τις συνθήκες εργασίας μας».



Λίγες ημέρες νωρίτερα, μια παρόμοια καταγγελία έκανε ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν εργαζόμενος του νοσοκομείου ξυλοκοπήθηκε αναίτια στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Ο Σύλλογος εργαζομένων καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την προσεχή Πέμπτη, στις 8:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες