Γιάννης Παπαγιάννης: Ρητή δέσμευσή μου η Μπαρμπούτα θα αλλάξει πρόσωπο - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Γιάννης Παπαγιάννης: Ρητή δέσμευσή μου η Μπαρμπούτα θα αλλάξει πρόσωπο

Σχολιάζοντας την υποβάθμιση της Μπαρμπούτας και την αύξηση της παραβατικότητας στην περιοχή, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Παπαγιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

"Έχω δηλώσει και στο παρελθόν, πως η εγκατάλειψη της Μπαρμπούτας, η καταστροφή των όποιων υποδομών και η μετατροπή της σε εστία εγκληματικότητας συνιστά ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικά λάθη των προηγούμενων διοικήσεων, συνέχεια των οποίων είναι ο κύριος Βοργιαζίδης, σε βάρος της Βέροιας.

Δεσμεύομαι απέναντι στους συνδημότες μου, πως η αναγέννηση αυτής της ιστορικής περιοχής στο κέντρο της πόλης θα αποτελέσει απόλυτη προτεραιότητα μας, ώστε να λειτουργήσει ως όαση στην καθημερινότητα των Βεροιέων και πόλος προσέλκυσης τουριστών, να αξιοποιηθεί ο φυσικός πλούτος και η σημαίνουσα ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της.

Παράλληλα και σε μεθοδική συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία θα αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της ελλιπούς αστυνόμευσης ώστε να απαλλάξουμε την περιοχή από την εγκληματικότητα, να την καταστήσουμε και πάλι ασφαλή, προσβάσιμη στους πολίτες. Πολίτες που σήμερα φοβούνται ακόμη και να περπατήσουν στην περιοχή, ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες. Αυτή η πραγματικότητα θα ανατραπεί. 

Δικαιούμαστε μια νέα Βέροια, μια Βέροια ασφαλή, και αυτό το δικαίωμα μας θα το διεκδικήσουμε".

 

Ιωάννης  Μ. Παπαγιάννης 

Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες