14 Φεβ 2019

Απίστευτο: Με ένα απλό εργαλείο του 1 ευρώ, θα έχετε καθαρά χαλιά σε δευτερόλεπτα

0 comments


Το απίστευτο κόλπο είναι πως ένας απλός καθαριστήρας τζαμιών, μπορέι να καθαρίσει στην εντέλεια τα χαλιά σας με μηδενικό σχεδόν κόστος!

Η... 

 
 
 
τρέλα ξεκίνησε από την «βασίλισσα της καθαριότητας», κυρία Χιντς (το πραγματικό της όνομα είναι Σόφι Χίντσιλφ), που επιμένει ότι έναν απλό καθαριστήρα τζαμιών – που χρησιμοποιείται κυρίως για το καθάρισμα των τζαμιών του αυτοκινήτου ή των παραθύρων – είναι η τέλεια λύση.

Μοιράζοντας το κόλπο της με τα 1,8 εκατομμύρια οπαδούς της στο Instagram, η Χιντς από το Έσεξ, αποκάλυψε πως απλά περνά τον καθαριστήρα πάνω από το χαλί και απομακρύνεται η σκόνη, οι τρίχες και τα χνούδια.

Δείχνοντας τις βρωμιές που συγκέντρωσε, δεν αποτελεί έκπληξη πως όλοι έσπευσαν να το δοκιμάσουν. Ένας έγραψε: «Ω Θεέ μου – όταν νομίζεις πως τα πατώματά σου είναι καθαρά και χθες το βράδυ δοκιμάζεις ένα νέο κόλπο και συμβαίνει αυτό».

Μοιράζοντας τα αποτελέσματά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένας άλλος έγραψε: «Αυτός είναι ο νέος μου σύντροφος. Κοιτάζω τα χαλιά των φίλων και θέλω να τα καθαρίσω». Ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Έχω σοκαριστεί! Έκανα τις σκάλες μου τις οποίες λίγο πιο πριν τις είχα καθαρίσει με την ηλεκτρική σκούπα και δείτε πόσο χνούδι μάζεψα».

Το συγκεκριμένο εργαλείο είναι πάμφθηνο (μπορείτε να το βρείτε με μόλις 1 ευρώ), καθιστώντας το μια εξαιρετική οικονομικά αποδοτική αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε