Η selfie της Ιφιγένειας… είχε και Γιώργο Αυτιά! - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Η selfie της Ιφιγένειας… είχε και Γιώργο Αυτιά!

Στο 36ο Συνέδριο της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων) που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, στην ιστορική αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός» στην Αθήνα, το παρών έδωσαν πλην άλλων ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Σταϊκούρας, που εκπροσώπησε την αξιωματική αντιπολίτευση, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ.Κωστής Χατζηδάκης, οι κ.κ. βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Θεοφύλακτος, της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, του Κινήματος Αλλαγής Γεώργιος – Δημήτριος Καρράς, ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και ο αντιδήμαρχος Γιώργος Μπρούλιας. Επίσης, οι υποψήφιοι για την Περιφέρεια Αττικής Γιώργος Πατούλης και για τον Δήμο Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και οι πολιτευτές της ΝΔ Ιωάννα Καλαντζάκου και Βασίλης Σπανάκης.

Φυσικά, και από την Ημαθία, η Πρόεδρος του παραρτήματος Ιφιγένεια Βλαχογιάννη, ενώ όπως βλέπουμε μετά τη λήξη του Συνεδρίου δεν παρέλειψαν να βγάλουν και την καθιερωμένη selfie αφού τις εντυπώσεις έκλεψε η ανεξίτηλη δημοσιογραφική παρουσία του Γιώργου Αυτιά!

Περιοχή συνημμένων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες