Το καλό παιδί ο Βοργιαζίδης που τον έφυγε η μισή δημοτική ομάδα άραγε γιατί; - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Το καλό παιδί ο Βοργιαζίδης που τον έφυγε η μισή δημοτική ομάδα άραγε γιατί;

Με πολλά νεύρα ξεκίνησε η νέα χρονιά στο δημοτικό συμβούλιο Βέροιας. Ο δήμαρχος Βοργιαζίδης και η δημοτική του ομάδα εν μέσω πολλών ερωτήσεων από την αντιπολίτευση για την περίοδο του χιονιά αλλά και τα έργα που βρίσκονται στην ελληνική δικαιοσύνη όπως η γέφυρα Κούσιου αντί για πειστικές απαντήσεις αρκέστηκε σε άναρθρες κραυγές!!

Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει!! προφανώς νοιώθει την καρμανιόλα πάνω από το κεφάλι της δημοτικής του αρχής από τότε που πληροφορήθηκε ότι οι εισαγγελείς μπαίνουν για ενδελεχή έλεγχο στον δήμο Βέροιας... Φυσικά από τις πληροφορίες πού έχουμε... Άλλωστε το είπε και ο Γουλτίδης...

Να δούμε όμως τι κραυγές θα βγάλει και αυτός και κάποιοι αντιδήμαρχοι όταν θα αρχίσουν να προβάλλονται σε τηλεοπτικό σταθμό  τα ρεπορτάζ που επιμελώς ετοιμάζουν όπως μαθαίνουμε, απο κάποιους δημοσιογράφους.

Μάλιστα κάποιοι δικηγόροι μέσα στην Βέροια άρχισαν να λένε ότι θα είναι τόσες οι δίκες που  αν γίνουν σήριαλ στην τηλεόραση θα παίζουν με τα χρόνια σαν την δυναστεία με τον τζόαν κόλινς εκείνη την γριά::για αυτό τους έπιασε πανικός χθές στο δημοτικό συμβούλιο...

Αλήθεια γιατί αναβάλλονται συνέχεια τα δικαστήρια με κατηγορούμενους αντιδημάρχους του Βοργιαζίδη; Απλώς ρωτάμε σαν πολίτες τού δήμου Βέροιας..

Είναι αλήθεια ότι πολίτες δεν θέλουν να μπουν στο ψηφοδέλτιο του Βοργιαζίδη γιατί δεν θέλουν να συνδυαστεί το όνομα τους και η φήμη τους με μια δημοτική αρχή που διαλύθηκε στα μισά του δρόμου και έγιναν όλοι κουλουβάχατα μεταξύ τους;

Άλλωστε η μισή δημοτική ομάδα στην πενταετία του Βοργιαζίδη έφυγαν τον παράτησαν σύξυλο άραγε Γιατί?

Κρίμα είναι όμως ο Βοργιαζίδης είναι καλό παιδί και ευγενικό!! τον ρώτησαν αν ζήτησε απο καταστηματάρχη να διώξει απο το μαγαζί του δημοσιογράφο γιατί δεν γουστάρει τις αλήθειες που γράφει στην ιστοσελίδα του και ο δήμαρχος το αρνήθηκε!! Όπως αρμόζει σ' έναν ευγενή και αριστοκράτη!!

Ας πάρει και θέση ο υποψήφιος τού λοιπόν...Τα ψέματα είναι φανερά πού είπε στο δημοτικό συμβούλιο...

Στέκεται πάντα στο ύψος των περιστάσεων!! Όπως στάθηκε και στο πλευρό του Μητροπολίτη όταν ο Τσαπαρόπουλος έλεγε ότι χρηματίζονται ιεράρχες και σύλλογοι για τις διαμαρτυρίες στην συμφωνία των Πρεσπών!! Τι έκανε ο δήμαρχος Βοργιαζίδης. Μα ότι κάνει κάθε ευγενής και αριστοκράτης!! Δεν μίλησε καθόλου και κοιτούσε το υπερπέραν!!

Το υπερπέραν όπου θα τον στείλουν μετά τις εκλογές!!

Μάλλον αρχίζουν τα όργανα...

Και θα συνεχίζουμε καθημερινά χωρίς φόβο χωρίς εκβιασμούς και χωρίς πιέσεις...

Το μόνο όπλο που του απέμεινε Απέναντι στην ιστοσελίδα μας είναι να μας πάει στα δικαστήρια..... Άλλο τίποτα παραπάνω δεν έχει να κάνει.. δεν τον φοβόμαστε πλέον.

Θα λέμε την αλήθεια και την ανυπαρξία αυτής της δημοτικής αρχής....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες