Γεωργία Μπατσαρά: Διαδημοτική συνεργασία για την υγεία… - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Γεωργία Μπατσαρά: Διαδημοτική συνεργασία για την υγεία…

Το Νομαρχιακό Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας και πρώην Βουλευτής Γεωργία Μπατσαρά.

Συνοδευόμενη από στελέχη του συνδυασμού της, είχε συνάντηση με τον Διοικητή του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Ημαθίας Τάκη Μαυρογιώργο, την Διευθύνουσα Μαρία Παπαϊωάννου, την Διευθύντρια του Μικροβιολογικού Τμήματος Ιατρό Μαρία Παλαμούτη και τον Διευθυντή του Καρδιολογικού Τμήματος Αντώνη Σαμαρά.

Παράλληλα με την ενημέρωση που είχε η υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά, έστειλε και τις ευχές της για το Νέο Έτος στο επιστημονικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό του Νοσοκομείου, καθώς και στους ασθενείς για ταχεία ανάρρωση.

Μετά την επίσκεψή της στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Βέροιας, η υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Με τον Διοικητή του Νομαρχιακού Νοσοκομείου συζητήσαμε την πορεία του έργου της επέκτασης με τη νέα πτέρυγα η οποία καθυστερεί με τα διάφορα προβλήματα που προκύπτουν. Επίσης αναπτύξαμε ζητήματα που αφορούν το Νοσοκομείο Νάουσας, το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας και τις υπόλοιπες τοπικές Μονάδες Υγείας. Το συμπέρασμα που βγήκε από την συζήτησή μας, είναι η ανάγκη μιας διαδημοτικής συνεργασίας η οποία θα αναπτυχθεί όταν οι πολίτες της Βέροιας με δείξει την εμπιστοσύνη του στις επερχόμενες εκλογές. Πιστεύω πως μόνο με την συνεργασία θα μπορέσουμε ως κοινωνία να ξεπεράσουμε σοβαρά προβλήματα, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για την υγεία».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες