15 Ιαν 2019

Μπράβο στην αστυνομία της Ημαθίας

Πραγματικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αστυνομικούς γενικά σε όλους της αστυνομικής διεύθυνσης Ημαθίας..

Χθες ξεκινήσαμε ρεπορτάζ από την Θεσσαλονίκη μέχρι και την Βέροια, και συναντήσαμε πάνω στο δρόμο τουλάχιστον τέσσερα μπλόκα της αστυνομίας να κάνουν έλεγχο.

Και δεν μιλάμε πάνω στην Εθνική Οδό,αλλά μιλάμε στον κόμβο της Αλεξάνδρειας στην Μελίκη στην έξοδο από την Βέροια στο Φράγμα πολλές φορές και στην έξοδο από τη Βεργίνα.

Είδη πολλές φορές περιπολικά ανεβαίνουν και σε διάφορα χωριά των Πιερίων....Η αλήθεια είναι ότι τρομοκρατήσε όταν βλέπεις αστυνομικό όταν είσαι παράνομος,αλλά όταν είσαι νόμιμος Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.. Πρέπει να αισθάνεσαι ασφάλεια όταν βλέπεις αυτούς τους ανθρώπους που η οικογένειά τους καρδιοχτυπά πως θα γυρίσουν στο σπίτι.

Πραγματικά οι αστυνομικοί καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες και κάνουν μεγάλο έργο σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, που το κρύο ξεπερνάει ακόμα και τους μείον 10 βαθμούς αλλά και από δύναμη που έχουν τα τμήματα... Δεν είναι στελεχωμένα από άντρες και γυναίκες..

Και αυτό δεν οφείλεται μόνο στην ηγεσία αλλά οφείλεται και στον ζήλο των ανδρών και γυναικών του σώματος.

Μπράβο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε