Δήλωση-κάλεσμα της υποψήφιας Δημάρχου Βέροιας Γεωργίας Μπατσαρά για τη «Συμφωνία των Πρεσπών» - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Δήλωση-κάλεσμα της υποψήφιας Δημάρχου Βέροιας Γεωργίας Μπατσαρά για τη «Συμφωνία των Πρεσπών»

Από την Υποψήφια Δήμαρχο Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά, έγινε η παρακάτω δήλωση σχετικά με τη «Συμφωνία των Πρεσπών» και το συλλαλητήριο που θα γίνει την Τρίτη 22 Ιανουαρίου στη Βέροια:

«Ως υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας και επικεφαλής του συνδυασμού μας, ο ρόλος μας περιορίζεται σε ζητήματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Δε  χαράσσουμε εξωτερική πολιτική της οποίας υπεύθυνη είναι η κεντρική εξουσία. Ωστόσο ως έλληνες πολίτες που κατοικούμε στον ιερό τόπο της Μακεδονίας και της Ημαθίας  ,δε μπορούμε να μένουμε αδιάφοροι απέναντι σ΄ ένα μείζονος εθνικής σημασίας θέμα, όπως αυτό αφορά στη «Συμφωνία των Πρεσπών» και μάλιστα την ώρα που η συμφωνία αυτή συζητείται στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Για το λόγο αυτό καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της Τρίτης 22 Ιανουαρίου και ώρα 12.00 που θα γίνει στη Βέροια, για ναδιατρανώσουμε ειρηνικά και δημοκρατικά την αντίθεσή μας στη  «Συμφωνία των Πρεσπών».

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΑΤΣΑΡΑ

Υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες