23 Ιαν 2019

Γιάννης Παπαγιάννης: Δεσμεύομαι για τη διαφάνεια του δήμου Βέροιας


ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ,ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ, ΙΣΟΤΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Σχολιάζοντας τα όσα διαδραματίστηκαν στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 21/1, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Παπαγιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Έχω επανειλημμένα επισημάνει πως οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου πρέπει να χαρακτηρίζονται από πολιτικό πολιτισμό, η όποια πολιτική αντιπαράθεση να παραμένει σε κόσμια, λογικά πλαίσια, να αποφεύγονται αγοραίες εκφράσεις και χυδαίοι χαρακτηρισμοί. Δυστυχώς τη Δευτέρα για μία ακόμη φορά, το συμβούλιο μετετράπη σε ρωμαϊκή αρένα, βίωσε την πλήρη παρακμή και απαξίωση, με ειρωνείες, διαλόγους πεζοδρομίου, συμπεριφορές που προσβάλουν το δημόσιο βίο. 

Αυτή η υποβάθμιση του θεσμού, αυτή η γελοιοποίηση των πάντων δεν επιτρέπεται να συνεχιστεί. Ο τόπος μας είναι αντιμέτωπος με μεγάλες προκλήσεις. Καλούμαστε να διαχειριστούμε μείζονα θέματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον του δήμου μας, θέματα που απαιτούν νηφαλιότητα, καθαρό πολιτικό λόγο, τη μέγιστη δυνατή συνεννόηση, ήθος και αξιοπρέπεια. 

Ο συνδυασμός μας ¨Δικαίωμα για νέα Βέροια¨ δεσμεύεται για την επόμενη ημέρα, πως θα λειτουργήσουμε πάνω σε τέσσερις θεμελιώδεις άξονες: Διαφάνεια, χρηστή διαχείριση, αλλαγή νοοτροπίας, ισότιμη και ισόρροπη ανάπτυξη. Έχουμε να κλείσουμε πληγές πολλών ετών. Με αίσθημα ευθύνης, πιστεύουμε πως μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα, θα βάλουμε ένα τέλος στον κατήφορο και θα δουλέψουμε σκληρά για να αναδείξουμε εκ νέου το δήμο μας σε πρωταγωνιστή των εξελίξεων». 

Γιάννης Παπαγιάννης

Υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε