Φωτορεπορτάζ: Έκοψαν την βασιλόπιτα η Νέα Δημοκρατία της Ημαθίας σε πλήθος κόσμου - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Φωτορεπορτάζ: Έκοψαν την βασιλόπιτα η Νέα Δημοκρατία της Ημαθίας σε πλήθος κόσμου

Έκοψαν την βασιλόπιτα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας στην Ημαθίας Παρασκευή βράδυ σε Πλήθος κόσμου στην πόλη της Βέροιας..

Κεντρικός προσκεκλημένος ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης που συνοδευόταν από τον βουλευτή Ημαθίας Απόστολο Βεσυρόπουλος..

Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε την ομιλία του το ΣΥΡΙΖΑ ανίκανο και ότι ξεπουλάει την χώρα και ότι θα πάρει το μήνυμα στο συλλαλητήριο που θα γίνει στην Αθήνα.

Το λόγο Επίσης πήρε και η υποψήφια δήμαρχος Γεωργία Μπατσαρά που έκανε πρόσκληση σε όλη τη Νέα Δημοκρατία για Συσπείρωση και τόνισε ότι όταν θα έρθει ο Αντιπρόεδρος Νέας Δημοκρατίας στην Βέροια εκ νέου να τον υποδεχτεί ο δήμαρχος της Βέροιας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν Εκτός από τα μέλη της ΝΟΔΕ ...Ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ Κώστας Καλαϊτζίδης μαζί με τους περιφερειακούς συμβούλους Νίκη Καρατζιούλα Θεόφιλο Τεληγιαννίδη και η υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος Ολυμπίας Σουγιουλτζή... Όπως και οι πρώην βουλευτές Μιχάλης Χαλκίδης Ηλίας Φωτιάδης Λάζαρος Τσαβδαρίδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες