29 Ιαν 2019

Στο μπλόκο των αγροτών ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Γ.Παπαγιάννης

0 comments
Στην κινητοποίηση των αγροτών της Ημαθίας στον κόμβο της Κουλούρας βρέθηκε τη Δευτέρα 28/1 ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Παπαγιάννης. Ο κ. Παπαγιάννης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους αγρότες και να ακούσει τα αιτήματα τους καθώς και τα οικονομικά αδιέξοδα που αντιμετωπίζουν. Σε σχετική δήλωση του επισήμανε τα εξής:

«Είμαστε εδώ για να ζητήσουμε να μπει τέλος στον οικονομικό και επαγγελματικό διωγμό των αγροτών. Η Πολιτεία οφείλει να σεβαστεί τον αγώνα αυτών των ανθρώπων, να σταματήσει να τους εμπαίζει και να τους προκαλεί. Η εγκατάλειψη του πρωτογενούς τομέα, η περιθωριοποίηση των αγροτών που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην ερημοποίηση της υπαίθρου, συνιστά εθνική αυτοκτονία. Ιδιαίτερα στην Ημαθία, έναν κατ’ εξοχήν αγροτικό νομό, η ισοπέδωση των αγροτών σημαίνει καταστροφή του συνόλου της τοπικής οικονομίας. Η δημοτική αρχή της Βέροιας δεν επιτρέπεται να απουσιάζει, οφείλει να συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο στις διεκδικήσεις τους. Καλώ το αρμόδιο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης να αναλάβει άμεσα τις ευθύνες του, να δώσει τώρα λύσεις και όχι υποσχέσεις, να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα τους. Αφήστε τον αγροτικό κόσμο να αναπνεύσει!»

Γιάννης Παπαγιάννης

Υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε