10 Ιαν 2019

Τι προσλήψεις σχεδιάζονται φέτος σε Εθνική Άμυνα και Σώματα Ασφαλείας


 
Θα διοριστούν 1.000 απόφοιτοι από τις παραγωγικές σχολές αξιωματικών και υπαξιωματικών στα διάφορα Σώματα

Σύμφωνα με... 

 
 
χθεσινό (08/01/19) ρεπορτάζ του ΑΡΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ - achatzigeorgiou@ethnos.gr στο «ΕΘΝΟΣ»:

Στον τομέα των μονίμων προσλήψεων και με βάση την εφαρμογή της σχέσης 1 προς 1, μεταξύ προσλήψεων και αποχωρήσεων, το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης σχεδιάζει την κατανομή συνολικά πάνω από 9.000 θέσεων.

Για την ακρίβεια 9.030, όπως δήλωσε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, σε πρόσφατη συνέντευξή της στην ΕΡΤ. Για το πώς θα κατανεμηθούν οι προσλήψεις μονίμων, δηλαδή σε ποιες κρατικές δομές θα κατευθυνθούν, ο σχεδιασμός έχει ολοκληρωθεί στις γενικές του γραμμές με περιθώρια κάποιων διορθώσεων αναλόγως των αναγκών. Στην κατανομή περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων:

• 1.000 προσλήψεις στον χώρο της Εθνικής Άμυνας με αποφοίτους από τις παραγωγικές σχολές αξιωματικών, υπαξιωματικών στα διάφορα Σώματα. Σε αυτές τις θέσεις προστίθενται οι επαγγελματίες οπλίτες, οι στρατιωτικοί ιατροί αλλά και το απαραίτητο νοσηλευτικό προσωπικό.

• 600 διορισμοί στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Πρόκειται για το προσωπικό που παράγεται από τις Σχολές Εκπαίδευσης της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος.

ΠΗΓΗ: staratalogia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε