4 Ιαν 2019

Αναγνώστης-Ανταποκρίθηκε άμεσα ο δήμος μετά το τηλεφώνημα μου

0 comments

Συνεχώς δεχόμαστε καταγγελίες από πολίτες της Βέροιας ένας πολίτης έχει να εκφράσει την θετική άποψη προς τον Δήμο της Βέροιας.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ Η ΘΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ. ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΑ  Μ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕΤΕΣ ΟΔΟΥΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ ΚΑΙ ΈΚΤΟΡΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΠΑΓΕΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ Ο ΧΙΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΞΑΝΑ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε