Επικίνδυνοι Αλβανοί ληστές που βασάνιζαν ηλικιωμένους είναι οι δύο δραπέτες από τον Κορυδαλλό - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Επικίνδυνοι Αλβανοί ληστές που βασάνιζαν ηλικιωμένους είναι οι δύο δραπέτες από τον Κορυδαλλό




Πρόκειται για μέλη άγριας συμμορίας με καλάζνικοφ που εισέβαλαν σε σπίτια και βασάνιζαν ηλικιωμένους θύματά τους - Απέδρασαν φτιάχνοντας σκοινί από ιμάντες τσαντών 
 

Σκληροί, αδίστακτοι και επικίνδυνοι είναι οι... 

 
 
 
 
δύο δραπέτες που με κινηματογραφικό τρόπο απέδρασαν ανήμερα της πρωτοχρονιάς μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού. . Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για δύο κακοποιούς, αρχηγικά μέλη δύο διαφορετικών συμμοριών που δρούσαν σε Αθήνα και Κέρκυρα. Μάλιστα, αν και έχουν το ίδιο επώνυμο, δεν είναι αδέρφια και γνωρίστηκαν μέσα στις φυλακές όπου εξέτιαν την ποινή τους.

Πρόκειται για τον Elvis Pepa από το Ελβασάν της Αλβανίας 31 ετών που έμενε στον Κάβο της Κέρκυρας και φέρεται να διώκεται για σωρεία ληστειών και κλοπών ενώ μπήκε στις φυλακές στις 7 Ιουλίου του 2018.

Ο δεύτερος Leonard Pepa είναι γεννημένος το 1991 στην Αλβανία είναι κάτοικος Αθήνας και φέρεται να συμμετείχε σε συμμορία ληστών και διαρρηκτών και μπήκε στον Κορυδαλλό στις 30 Οκτωβρίου του 2017.

Οι αστυνομικοί, έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν καθώς εκτιμούν ότι το παρελθόν τους δείχνει ότι θα επανέλθουν γρήγορα στην ενεργό δράση, συνεχίζοντας τις κλοπές και τις ληστείες με θύματα ακόμη και ανήμπορους ηλικιωμένους.






Το έσκασαν με αυτοσχέδιο σκοινί

Η κινηματογραφική απόδραση των δύο Αλβανών έγινε με αυτοσχέδιο σχοινί από ιμάντες τσαντών το βράδυ της Τρίτης.

Οι Αλβανοί που κρατούνταν στο κελί 17 της Δ’ πτέρυγας που βρίσκεται στο ισόγειο κατάφεραν να κόψουν τα κάγκελα να βγουν στον προαύλιο χώρο, να σκαρφαλώσουν τον τοίχο με ένα αυτοσχέδιο σχοινί από ιμάντες τσαντών, στην άκρη του οποίου είχαν έναν γάντζο και να το σκάσουν κάτω από τη μύτη των σωφρονιστικών υπαλλήλων και των εξωτερικών φρουρών.

Οι δραπέτες έφτιαξαν ένα σχοινί από ιμάντες τσαντών που στη μία άκρη του είχαν δέσει μία πέτρα.

Η πέτρα αυτή όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, έχει «μαγκώσει» σε λάμπα που βρίσκεται εκτός των φυλακών, με αποτέλεσμα, οι δύο δραπέτες να αποδράσουν πιο εύκολα.


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες