Προσχώρησε στη ΝΔ o X. Θεοχάρης: «Ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα Μητσοτάκη» - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Προσχώρησε στη ΝΔ o X. Θεοχάρης: «Ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα Μητσοτάκη»


 
Στη ΝΔ προσχώρησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης.
Ο κ. Θεοχάρης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της νέας Δημοκρατίας και μετά την συνάντηση δήλωσε:

 
 
 
 
 
 
 
 
«Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να κλείσουμε οριστικά το κεφάλαιο της κρίσης και να μπούμε στο δρόμο της σταθερότητας, και της ανάπτυξης. Στόχος που απαιτεί ευρύτερες συναινέσεις, στρατηγικό σχέδιο και διαχειριστική επάρκεια. Στόχος που απαιτεί ενότητα όλων των φιλελεύθερων, φιλοευρωπαϊκών, μεταρρυθμιστικών δυνάμεων του τόπου.
Στο πλαίσιο αυτό αποφάσισα να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη προς τις κεντρώες δυνάμεις και να συστρατευτώ στον αγώνα του. Και καλώ όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες να συνδράμουν ενεργά στο άνοιγμα μιας νέας σελίδας για την πρόοδο και την ευημερία της χώρας και των πολιτών της».

Όλα ξεκίνησαν από συνέντευξη που έδωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής την Κυριακή που μας πέρασε την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος στην οποία ανέφερε ότι είναι πολύ κοντά στην πολιτική του σκέψη αυτά που διατυπώνει το τελευταίο διάστημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η προσχώρηση Θεοχάρη στη Νέα Δημοκρατία ανατρέπει και την αριθμητική για την ψήφο της συμφωνίας των Πρεσπών από ένα δεδομένο πως αν ο κύριος Θεοχάρης είναι από σήμερα βουλευτής της Νεας Δημοκρατίας θα πειθαρχήσει στη γραμμή του κόμματος και θα καταψηφίσει την συμφωνία όταν έρθει στη Βουλή.

Ο κύριος Θεοχάρης θα είναι ο τέταρτος ανεξάρτητος βουλευτής που προσχωρεί στη Νέα Δημοκρατία μετά την Κατερίνα Μάρκου τον Ιάσωνα Φωτήλα και τον Γιώργο Κάτσιαντώνη.

Ο Χάρης Θεοχάρης εξελέγη βουλευτής με το Ποτάμι για πρώτη φορά στις εκλογές Ιανουαρίου 2015 και επανεξελέγη στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015. Το 2011 έγινε Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων. Aπό από τις αρχές του 2013 ως και τον Ιούνιο του 2014 ήταν Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων στο Υπουργείο Οικονομικών.

Ο κ. Θεοχάρης ήταν από τους ανεξάρτητους βουλευτές που σκέφτονταν να ψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών, ωστόσο, όπως δηλώνει στην ίδια συνέντευξη, δηλώνει ότι «οι συνεχείς δηλώσεις Ζάεφ και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ερμηνεύει ναι συμφωνία που είχε ούτως ή άλλως εξαρχής προβλήματα, δεν σας κρύβω ότι μου έχουν προκαλέσει δεύτερες σκέψεις», θέση που προφανώς διευκολύνει την προσέγγιση του με τη Νέα Δημοκρατία.

Επίσης σε ερώτηση για το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ στη συγκρότηση ενός προοδευτικού μετώπου, ο ανεξάρτητος βουλευτής δηλώνει ότι η πρόσκληση αυτή δεν αφορά τον χώρο του προοδευτικού φιλελευθερισμού στον οποίο ανήκει ο ίδιος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες