Linasexclusive jewels: Με το βλεμμα μας στραμμένο μονο στο 2019 - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Linasexclusive jewels: Με το βλεμμα μας στραμμένο μονο στο 2019


Η χρονιά φευγει κ για μας στα χειροποίητα κοσμήματα linasexclusive jewels by Toupektsi το μυαλό μας είναι μόνο στις δύο μεγαλύτερες κλαδικες μας εκθέσεις στην Αθήνα που ξεκινάνε 9 Ιανουαρίου στο Μetropolitan Expo. Παρουσίες 2019 και Athens Fashion Trade Show 2019 ειναι καθοριστικής σημασιας για ολόκληρο το 2019. "Αυτό το διάστημα σχεδιάζω την καινούργια συλλογή η οποία θα αποτελείται από περισσότερους από 150 νεα σχέδια κοσμηματων με βάση το λινάρι κ όχι μόνο. Το λινάρι είναι το σήμα κατατεθέν μας κ αυτό που μας ξεχωρίζει ανάμεσα σε εκατοντάδες εκθέτες.

 Είναι το υλικό που μας γνώρισε ο κόσμος. Είναι η ταυτότητα μου", μας αναφέρει η Λίνα Τουπεκτση. Τον Δεκέμβρη μέσα από μια μοναχική διαδικασία σχεδιαζω μέσα από την ψυχή μου. Εξωτερικευω τα συναισθήματα μου μέσα από τα χέρια μου. Τον Γενναρη η εξωστρέφεια μέσα από τις εκθέσεις μας, συμβάλει στο 100 % της ανάπτυξης της επιχείρησης μας.

 Στόχος για το 2019 να κρατήσουμε τους συνεργάτες μας κ να μεγαλώσουμε το δίκτυο μας ακόμα περισσότερο. Η νέα συλλογή θα είναι ακόμα πιο βελτιωμένη από την προηγούμενη. Ιδιαίτερη, 100% χειροποίητη κ Ελληνική φτιαγμενη με τα δικά μας χέρια. Εν αναμονή των εκθέσεων λοιπόν η οικογένεια Τουπεκτση κ εγώ ευχομαστε καλή χρονιά με υγεία, προκοπή κ ελπίδα σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες