30 Δεκ 2018

Linasexclusive jewels: Με το βλεμμα μας στραμμένο μονο στο 2019


Η χρονιά φευγει κ για μας στα χειροποίητα κοσμήματα linasexclusive jewels by Toupektsi το μυαλό μας είναι μόνο στις δύο μεγαλύτερες κλαδικες μας εκθέσεις στην Αθήνα που ξεκινάνε 9 Ιανουαρίου στο Μetropolitan Expo. Παρουσίες 2019 και Athens Fashion Trade Show 2019 ειναι καθοριστικής σημασιας για ολόκληρο το 2019. "Αυτό το διάστημα σχεδιάζω την καινούργια συλλογή η οποία θα αποτελείται από περισσότερους από 150 νεα σχέδια κοσμηματων με βάση το λινάρι κ όχι μόνο. Το λινάρι είναι το σήμα κατατεθέν μας κ αυτό που μας ξεχωρίζει ανάμεσα σε εκατοντάδες εκθέτες.

 Είναι το υλικό που μας γνώρισε ο κόσμος. Είναι η ταυτότητα μου", μας αναφέρει η Λίνα Τουπεκτση. Τον Δεκέμβρη μέσα από μια μοναχική διαδικασία σχεδιαζω μέσα από την ψυχή μου. Εξωτερικευω τα συναισθήματα μου μέσα από τα χέρια μου. Τον Γενναρη η εξωστρέφεια μέσα από τις εκθέσεις μας, συμβάλει στο 100 % της ανάπτυξης της επιχείρησης μας.

 Στόχος για το 2019 να κρατήσουμε τους συνεργάτες μας κ να μεγαλώσουμε το δίκτυο μας ακόμα περισσότερο. Η νέα συλλογή θα είναι ακόμα πιο βελτιωμένη από την προηγούμενη. Ιδιαίτερη, 100% χειροποίητη κ Ελληνική φτιαγμενη με τα δικά μας χέρια. Εν αναμονή των εκθέσεων λοιπόν η οικογένεια Τουπεκτση κ εγώ ευχομαστε καλή χρονιά με υγεία, προκοπή κ ελπίδα σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε