Χαμός σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στη Βέροια Αλβανός γρονθοκόπησε τον ιδιοκτήτη για να τον ληστέψει - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Χαμός σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στη Βέροια Αλβανός γρονθοκόπησε τον ιδιοκτήτη για να τον ληστέψει

Τις εισπράξεις από τα δελτία που παίχτηκαν μετά τα αλλεπάλληλα τζακ ποτ στα παιχνίδια Τζόκερ και Λόττο, έβαλε στο μάτι ένας νεαρός Αλβανός ο οποίος βρίσκεται παράνομα στην χώρα και εισέβαλε σε ένα πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. στην Βέροια, όπου τραυμάτισε με γροθιές τον ιδιοκτήτη. 

Ο 23χρονος αλλοδαπός περίμενε να φύγει και ο τελευταίος πελάτης από το πρακτορείο, στις 10 τη νύχτα της Πέμπτης. Αμέσως μετά, όρμησε μέσα και γρονθοκόπησε τον 61χρονο ιδιοκτήτη, τραυματίζοντάς τον στο πρόσωπο. Όμως, εκείνος κατάφερε να συγκρατήσει το τσαντάκι με τις ημερήσιες εισπράξεις του πρακτορείου ύψους 4.500 ευρώ κι έτσι ο επίδοξος ληστής αναγκάστηκε να τραπεί σε φυγή άπρακτος!

Λίγη ώρα αργότερα, ο 23χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς που ειδοποίησε το παρ' ολίγον θύμα του, συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα ληστείας και πρόκληση σωματικής βλάβης με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας. Ο 61χρονος ιδιοκτήτης του πρακτορείου πήγε αιμόφυρτος στο Γενικό νοσοκομείο Βέροιας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες