Καρατζιούλα:Φουλ επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Καρατζιούλα:Φουλ επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα

Αποτελεί ύβρη για την δημοκρατία και την αλληλεγγύη των Μακεδόνων, η, προεκλογικού χαρακτήρα, αφίσα του κυρίου πρωθυπουργού, που παρανόμως μάλιστα αναρτήθηκε σε...κολώνες φωτισμού της Θεσσαλονίκης, η οποία υπονοεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι θετικός στην Μακεδονία της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης. Το πόσο...θετικός είναι ο κ. πρωθυπουργός το βλέπουμε καθημερινά στην χώρα μας, όπου η δημοκρατία της εθνοσυνέλευσης έχει στην πράξη καταργηθεί με τα άπειρα διατάγματα του!

Κύριε πρωθυπουργέ,

Η Θεσσαλονίκη, η Μακεδονία, δεν δέχεται κανένα μάθημα από εσάς, που παραδώσατε γλώσσα και εθνότητα στους σκοπιανούς, παραχαράκτες της ιστορίας.

Δεν δέχεται μαθήματα πατριωτισμού, από όψιμους υποστηρικτές της Ευρώπης, που αλλάζουν ως πουκάμισο, καθημερινά, την ιδεολογία τους, για να στηρίξουν τα στενά και στυγνά κομματικά τους συμφέροντα, παραμονής στην εξουσία, την στιγμή που ο τόπος υποφέρει.

Δεν είναι φασίστες αυτοί που ακολουθούν τις προσταγές των προγόνων μας που έπεσαν για να είναι η Μακεδονία Μια και Ελληνική, όπως εκφράστηκε μετά το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, ο αείμνηστος πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Φτάνει πια η φτηνή προπαγάνδα των επικοινωνιολόγων σας. Μαθήματα δημοκρατίας και αλληλεγγύης σε εμάς τους Μοναδικούς-Αληθινούς Μακεδόνες, μην κάνετε.

Θα το διαπιστώσετε στην πράξη, όταν θα έρθει η ώρα των εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες