27 Δεκ 2018

Με επιτυχία Πραγματοποιήθηκε η Γιορτή τσιγαρίδας Συκιά Ημαθίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος στις 26 Δεκεμβρίου στην πλατεία του χωριού η Γιορτή της Τσιγαρίδας.

 

Η γιορτή που πραγματοποιείται στο πλαίσιο μιας σειράς εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Συκιάς, αποτελεί πλέον θεσμό και κάθε χρόνο προσελκύει αρκετό κόσμο από όλη σχεδόν την Ημαθία.

 

Στην εκδήλωση υπήρχε τσιγαρίδα, άφθονο κρασί ,τσίπουρο και κρεατικά, ενώ το κέφι και ο χορός κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα κάτω από τους ήχους της παραδοσιακής ορχήστρας του Δημήτρη Ψαθά.


 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, ενώ παρών ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Καλαιτζίδης Κων/νος, η περιφερειακός σύμβουλος Καρατζούλα Νίκη, ο Δήμαρχος Βέροιας Βοργιαζίδης Κων/νος, οι αντιδήμαρχοι Παπαδόπουλος Βασίλης και Ασλάνογλου Στυλιανός, ο πρόεδρος της ΚΑΠΑ Διαμάντης Στέργιος καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Τέτος Θεόδωρος, Παπαγιάννης και Γουλτίδης. Επίσης παραβρέθηκε και ο πολιτευτής της Ν.Δ.  Μπαρτζώκας Τάσος.

 

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κωνσταντίνος Ζιάκαςευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η γιορτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε