Χαμός στη γιορτή σοκολάτας στην Αλεξάνδρεια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Χαμός στη γιορτή σοκολάτας στην Αλεξάνδρεια

Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Αλεξάνδρειας την Παρασκευή τη γιορτή που διοργανώνεται για 5η χρονιά από την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας -για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πόλη- με τη συμμετοχή της Κ.Ε.Δ. Αλεξάνδρειας και του Επιμελητηρίου Ημαθίας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα από τη Φιλαρμονική του Δήμου Αλεξάνδρειας. Αμέσως μετά, αμέτρητα πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό της πόλης, οι συμμετέχοντες ζαχαροπλάστες της πόλης, «Παρφέ» και «Dimel», μοίρασαν απλόχερα στον κόσμο τις δημιουργίες τους, ενώ ο Άι Βασίλης με τους πολύτιμους βοηθούς του (τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας Δήμου Αλεξάνδρειας) χάρισε για ακόμα μια φορά σε όλα τα παιδιά το ορόσημο της γιορτής, ένα πουγκί με διάφορες χριστουγεννιάτικες λιχουδιές!

Παράλληλα στο χώρο λειτουργούσε εργαστήρι face painting όπου τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας Αλεξάνδρειας ζωγράφισαν τα προσωπάκια των παιδιών και εργαστήρι χειροτεχνιών με τους παιδαγωγούς του Κ.Δ.Α.Π. Κορυφής και Αλεξάνδρειας να δημιουργούν χριστουγεννιάτικες κατασκευές παρέα με τους μικρούς μας φίλους.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα επί σκηνής ανέλαβε η ομάδα «Fundastick» δημιουργώντας ένα φαντασμαγορικό σόου με φωτιές, φωτεινά αντικείμενα και διαδραστικά παιχνίδια με τα παιδιά.

5.jpg
6.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες