Υπογραφή σύμβασης για αντικατάσταση κουφωμάτων σε σχολεία του Δήμου Νάουσας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Υπογραφή σύμβασης για αντικατάσταση κουφωμάτων σε σχολεία του Δήμου Νάουσας

Σύμβαση για την αντικατάσταση κουφωμάτων σε σχολεία του Δήμου Νάουσας, υπέγραψε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, με τον ανάδοχο που προέκυψε από την διαγωνιστική διαδικασία.

Συγκεκριμένα, θα αντικατασταθούν τα παλαιά κουφώματα του γυμνασίου Κοπανού, του δημοτικού σχολείου Μονοσπίτων και του δημοτικού σχολείου Μαρίνας, με νέα συνθετικά κουφώματα ενεργειακού τύπου, με διπλούς θερμοηχομονωτικούς ενεργειακούς υαλοπίνακες.

Το έργο προϋπολογισμού 61.950,73 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, δημοπρατήθηκε και θα εκτελεστεί σύμφωνα με την προγραμματική σύμβαση που υπεγράφη μεταξύ της Περιφερειακής ενότητας Ημαθίας και του Δήμου Ηρωικής πόλης Νάουσας, είναι ενταγμένο στον Προϋπολογισμό τής Περιφερείας Κεντρικής Μακεδονίας και θα χρηματοδοτηθεί από πιστώσεις του Προγράμματος Επενδυτικών Δαπανών Υπόλοιπων Πιστώσεων Ο.Σ.Κ. & Τόκων έτους 2017 τής Π.Ε. Ημαθίας τής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες