13 Δεκ 2018

Τσουβαλοδρομίες και Παπαχατζής στο Χριστουγεννιάτικο ΧωριόΓράφει ο Θόδωρος Δημητριάδης

Ένα από τα πιο αγαπημένα ομαδικά παιχνίδια των παιδιών που επισκέπτονται αυτές τις μέρες το Χριστουγεννιάτικο Χωριό Κατερίνης είναι οι τσουβαλοδρομίες στην αχυροστρωμένη φιλόξενη αυλή του Καπνικού Σταθμού δίπλα από τα δικαστήρια.
Φέτος... 

 
 
 
 
81 σχολεία και νηπιαγωγεία (συνολικά 4.500 άτομα) θα χαρούν δωρεάν τα παιχνίδια, το λούνα παρκ, τα παραμύθια, το μαγεμένο δάσος, τις κατασκευές και τις άλλες χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις. Και, φυσικά, θα γνωρίσουν από κοντά τον Άγιο Βασίλη, ενώ στον ξυλόφουρνο, την Ζαχαρούλα και το Σπίτι της Γης θα δοκιμάσουν, δωρεάν, μια φέτα φρεσκοκομμένο ζεστό ψωμί απ’ το φούρνο με πάστα ελιάς ή τυρί φέτα, φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι, και ένα γλυκό – μελομακάρονο ή κουραμπιέ.
Οι εκπαιδευτικοί που τα συνοδεύουν μπορούν, επίσης δωρεάν, να πιούν έναν ζεστό, αρωματικό ελληνικό καφέ ή μια ζεστή σοκολάτα στον Καφενέ του Χριστουγεννιάτικου Χωριού.
Είναι μια προσφορά της γνωστής μεγάλης βιοτεχνίας καφέδων Παπαχατζής.
Ο Παπαχατζής δεν προσφέρει μόνον τους καφέδες και τη ζεστή σοκολάτα, αλλά και τα άδεια σακιά του καφέ για το αγαπημένο παιχνίδι των παιδιών – τις τσουβαλοδρομίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε