12 Δεκ 2018

Πρόεδρος Ειδικών Φρουρών: Θα βγούμε στους δρόμους στις γιορτές για τα αναδρομικά που δεν μας δίνουνΈτοιμοι για συγκεντρώσεις και πορείες ακόμα και στο Μέγαρο Μαξίμου μέσα στην περίοδο των εορτών εμφανίζονται οι ειδικοί φρουροί διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός ότι δεν τους δόθηκαν αναδρομικά όπως συνέβη με τους υπόλοιπους ενστόλους.


«Οι... 

6.000 ειδικοί φρουροί έζησαν με το όνειρο της επιστροφής των αναδρομικών, περίμεναν την ημέρα που θα μπουν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους και το αποτέλεσμα ήταν 0» δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος του σωματείου των ειδικών φρουρών Βασίλης Ντούμας.

Όπως εξήγησε το πρόβλημα προκλήθηκε «γιατί ένας νόμος δημιουργήθηκε στο πόδι». «Οι συνάδελφοι είναι ανάστατοι και περιμένουμε να δούμε αν η Πολιτεία θα καλύψει αυτό το χάσμα. Είναι βάναυσο αυτό που συνέβη» πρόσθεσε.

Προειδοποίησε, δε, ότι αν δεν υπάρξει ανταπόκριση στο αίτημά τους τότε «μέσα στις γιορτές οι ειδικοί φρουροί θα βγουν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν. Η πρώτη συνάντησή μας θα είναι στο Μαξίμου».

Κατά τον ίδιο, τέλος, «την πρωτοβουλιά της νομικής ρυθμισης πρέπει να την αναλάβει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε