28 Δεκ 2018

Αναβάλλονται οι αυξήσεις στα διόδια από την Πρωτοχρονιά, γιατί η Κομισιόν δεν έχει ακόμη εγκρίνει την τιμολογιακή πολιτικήΗ Κομισιόν βάζει… φρένο στις αυξήσεις στα διόδια στην Εγνατία Οδό από την 1η Ιανουαρίου 2019!

Αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας η αύξηση των τιμών στα διόδια στην Εγνατία Οδό. Και αυτό γιατί... 

 
 
 
 
 
 
η Κομισιόν δεν έχει ακόμη εγκρίνει την τιμολογιακή πολιτική.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο Απόστολος Ανωνούδης, πρόεδρος της Εγνατίας Οδού, η τιμολογιακή πολιτική δεν έχει εγκριθεί ακόμη από την αρμόδια διεύθυνση της Κομισιόν. Έτσι, δεν θα εφαρμοστούν από την 1η Ιανουαρίου 2019 οι αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας οδού.

Η Κοινή Υπουργική Απόφαση που είχαν υπογράψει το καλοκαίρι οι υπουργοί Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης ανέφερε ότι από την 1η Ιανουαρίου, στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει την Ηγουμενίτσα με τους Κήπους Έβρου, τα διόδια θα αυξάνονταν από 0,03 ευρώ (με ΦΠΑ) σε 0,05 ευρώ (με ΦΠΑ), ανά χιλιόμετρο, για τα Ι.Χ. αυτοκίνητα.

Η αναπροσαρμογή αυτή συνεπάγεται αυξήσεις από 66% έως 150% στα διόδια της Εγνατίας Οδού.

Από τις υψηλότερες αυξήσεις θα είναι εκείνες στα διόδια στα Μάλγαρα, καθώς (αν και όταν εγκριθούν οι αλλαγές) θα φτάσουν στο 150%, με τη χρέωση να εκτινάσσεται από το 1,20€ που είναι σήμερα στα 3 ευρώ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε